zambesc.com RSS Feed

Cel mai rotund pat expus la Targul de Mobila BIFE 2017 – Romexpo

Patul rotund, candva, doar o fantezie in cartile cu povesti, astazi poate da o nota de poveste unui dormitor. Sincer nu mi-am dorit niciodata un pat rotund si aceasta datorita faptului ca nu dorm prea pasnic. Modelul din imaginile de mai jos se regaseste la trei dimensiuni, adica poate fi la diametru de 2 metri, 2,10 si 2,20.

Adica merge si pentru doua persoane, fara a exista riscul ca una din persoane sa se piarda pe ,, drum ” in timpul noptii. In plus dupa cum se vede si in imagini nu e vorba de un pat oarecare, ci de un pat rotund cu oarece mecanisme ingenioase care faciliteaza un spatiu de depozitare, respectiv un acces facil si comod in aranjarea lenjeriei, etc.

Si toate acestea dincolo de aspectul futurist, care duce mai degraba la o asemanare cu o nava spatiala si nu cu un pat. Daca vrei sa te dai ,,rotund” sau ,,rotunda”, eu zic ca sa iti iei un pat rotund iForma. Mai asteptam masina rotunda, asa ca sa fim in trend complet, atat ziua cat si noaptea happy.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*