zambesc.com RSS Feed

Cel mai potrivit loc pentru Craciun

Exista multe locuri frumoase pe acest pamant si sunt multi care isi permit sa colinde lumea in cautarea unui loc magic. Seara de Craciun este una aparte, cea mai importanta, frumoasa, magica sarbatoare. Iar o astfel de sarbatoare trebuie traita in locul cel mai deosebit pentru fiecare dintre noi. Probabil ca multi dintre cei cu dare de mana isi pun frecvent intrebarea unde ar putea petrece Craciunul perfect, ca doar banii nu conteaza.

Un Craciun frumos, perfect pana la urma nu prea are de-a face cu banii, si aceasta deoarece locul perfect pentru seara de Craciun este acasa in familie. Da, acesta este locul care in ajunul Craciunului este peste Paris, Tenerife, sau alte locatii de vis. De Craciun totul este magic acasa, indiferent unde inseamna acest lucru, indiferent daca masa e mai bogata sau mai saraca, indiferent daca e frig sau cald, acasa de Craciun este locul magic.

Daca cineva se lauda ca va petrece Craciunul in nu stiu ce statiune exotica, nu il invidiati..mai degraba ar trebui sa il compatimiti. Craciunul nu exista decat intr-un singur loc, iar acela este acasa.

, , ,
6 Comentarii
 1. Bem :

  A zis pe data de 19 decembrie, 2013

  Acasă, la bunici, astea sunt locurile la care poftesc. Dar uneori nu se poate si atunci nu avem Crăciun, doar o zi oarecare….din păcate.

 2. Yamasha :

  A zis pe data de 20 decembrie, 2013

  sau… la munca!

 3. Laura Ionescu :

  A zis pe data de 20 decembrie, 2013

  Craciunul o sa fie petrecut in sanul familiei asa cum ne-am obisnut de multi ani. Sarbatori Fericite tuturor!

 4. Radu-Mihai :

  A zis pe data de 20 decembrie, 2013

  Craciun fericit!

 5. dePop :

  A zis pe data de 20 decembrie, 2013

  Radu-Mihai@

  Multumesc asemenea.

 6. Jen :

  A zis pe data de 22 decembrie, 2013

  Oriunde, alaturi de familie. Craciunul ramane totusi o sarbatoare de familie happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*