zambesc.com RSS Feed

Cel mai mare somn din lume a fost pescuit in Franta

Nu stiu daca somnul prins in Franta este cel mai mare somn din lume. Dar sigur este cel mai mare somn prins vreodata. Ca ideee pestisorul cu pricina are 2,7 metri lungime, adica ditamai dihania. Nici vorba sa intre intr-un cuptor, sau vreo tava. Iar cu el s-ar putea hrani sustinatorii PSD din doua, trei judete in campanie electorala…Nu a fost prins de Dragnea, ci de un francez. Se pare ca in apele lu’ Dragnea nu trage decat stiuca.

Povestea nu e una pescareasca ci reala, dupa cum se vede si in imagine, pestele si pescarul exista. Iar ca idee, lupta intre cei doi nu a durat foarte mult, somnul s-a predat in circa zece minute. Probabil voia sa iasa anticipat la pensie. Cat priveste recordul, nu putem vorbi de o mare diferenta intre somnul prins si cel care detinea pana acum recordul de cel mai mare somn. Insa e posibil ca cei doi pesti sa fi fost rude aceasta deoarece amandoi au fost prinsi in acelasi rau din Franta. Cine stie o fi fost tata si fiul, mai ramane sa fie prins si bunicul happy.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*