zambesc.com RSS Feed

Cel mai frumos loc pentru Ajunul Craciunului

Tuturor ne place sa calatorim, sa vedem locuri noi, vacante exotice. Ce mai, romanul s-a nascut calator, nu e nimic rau in asta. Insa daca tot ne place sa calatorim unde ne oprim in Ajunul Craciunului ? Multi se lauda ca si-au petrecut Craciunul peste mari si tari si a fost fantastic, eu personal nu ii cred.
cel mai bun loc petru craciun
Si asta deoarece stiu care este locul perfect pentru un Craciun perfect. Locul este unul magic si te face fericit indiferent daca masa e mai putin plina, sau daca iti lipseste ceva. Un Craciun fericit inseamna altceva decat mancare si bautura, iar acel altceva se gaseste doar intr-un singur loc pe lumea aceasta. Da, e un loc magic care nu isi pierde din farmec niciodata. Nu e poveste, nu e un basm, acest loc exista si se numeste : acasa in familie. Craciunul perfect se intampla doar acasa, adica locul in care tu te simti acasa si unde se afla si cei dragi tie.

Daca unii din prietenii vostri se lauda ca au facut Craciunul in Dubai, alaturi de alti nababi necunoscuti, nu ar trebui sa fiti invidiosi, ba dimpotriva ar trebui sa ii compatimiti…Sunt nefericiti.

Craciun fericit !

, , ,
4 Comentarii
 1. scara rulanta :

  A zis pe data de 25 decembrie, 2014

  Saracii colindatori. Ce nefericiti sunt.

 2. Jorjette :

  A zis pe data de 28 decembrie, 2014

  Crăciunul nu este Crăciun dacă nu îl petreci în locul în care te simţi acasă (de exemplu România este casa mea). Viaţa în sine nu este viaţă dacă nu eşti „acasă”.

  Sărbători Fericite!

 3. ize :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2015

  nu conteaza locul unde petreci craciunul ci cu cine il petreci

 4. ini :

  A zis pe data de 17 februarie, 2015

  Craciunul inseamna familie, pentru mine. Nu cred ca e sarbatoare mai mare ca si Craciunul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*