zambesc.com RSS Feed

Cei de la Mcdonalds sunt mincinosi

Duminica butonand televizorul am dat peste o reclama a celor de la Mcdonalds in care ei se laudau ca in zilele de luni toate meniurile au desert ca bonus. Cel putin asta am inteles eu din reclama lor. Ieri, adica luni, fiind in delegatie undeva prin Cluj, am tras si eu la pranz intr-un Mcdonalds. Am comandat un meniu aripi, deci ma incadram la un desert gratuit, insa acesta nu a venit si nici alti clienti nu am vazut sa primeasca. Deci reclamele celor de la Mcdonalds sunt un fel de povesti nemuritoare..nu trebuie luate in seama.

Nu imi plac placintele de la Mcdonalds, dar mi se pare oarecum penibil sa spui ceva si sa fie altceva. Pana la urma nu e nimic grav cei de la Mcdonalds doar au mintit si atat, ceva normal in ziua de astazi. Inainte sa achit comanda am remarcat ceva un pic dubios. O cucoana a comandat ceva si in loc de bani avea ceva pliante cu care a achitat comanda, sau partial din ea, habar nu am.

Probabil ceva cupoane oferite de Mcdonalds, pana aici nu e nimic dubios, insa domnita cu pricina, avea peste o suta de cupoane si nu exagerez, o poseta intreaga si nu era poseta mica. Majoritatea cupoanelor nici nu erau desprinse, adica mai era acea perforatie intre ele.

Probabil va intrebati care e partea dubioasa, pai e simplu, nu poti avea asa ceva decat daca ai tipografia care le-a tiparit sau esti angajat la Mcdonalds. Sau poate din cauza problemelor din SUA, Mcdonalds a inceput sa isi plateasca angajatii cu pliante, bonuri, valorice.happy

, , , ,
3 Comentarii
 1. Alina. :

  A zis pe data de 15 octombrie, 2013

  Cupoanele de care vorbesti se impart pe strada, de obicei la studenti si sunt maxim 4 . E o oferta la care economisesti 1,5-2 lei laughing)
  De unde avea tipa atatea nu imi pot imagina laughing

 2. dePop :

  A zis pe data de 15 octombrie, 2013

  Alina@

  Probabil ca domnisoara era una din persoanele care le imparte pe strada..

 3. vali :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2013

  la renumele lor cam nasoala faza..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*