zambesc.com RSS Feed

Cea mai urata pasare din lume

Un papagal care face striptease a castigat titlu de cea mai urata pasare din lume. Pe numele ei Oscar, acest papagal din SUA a devenit vedeta pe YouTube. star
Aspectul de gaina jumulita provine in urma unei boli ce cauzeaza o crestere iritanta a penelor. Si astfel saracul papagal este nevoit sa isi smulga penele pentru a scapa de neplaceri. Din nefericire aceata boala este fatala si se transmite si la alte pasari, fapt care a facut ca  Oscar sa isi astepte sfarsitul alaturi de ingrijitorii unei organizatii ce se ocupa de protectia animalelor. sad
Pana cand boala il va rapune Oscar isi traieste viata. big grin
Cea mai urata pasare din lume

, , ,
5 Comentarii
 1. bya :

  A zis pe data de 7 mai, 2009

  no comment!!!!!!1

 2. tiana :

  A zis pe data de 12 decembrie, 2009

  saraca pasare

 3. popo :

  A zis pe data de 9 august, 2010

  saracul papagal,persoana aia care ia facut asta e foarte rea.papagalului poate e frig si poate ca se simpte foarte ma mir cum nul ibeste daca eu lam avea as merge la veterinar si iasi face o hainuta pe placul lui as face tot ce vrea el.

 4. zanfir laura :

  A zis pe data de 9 august, 2010

  Hei,hei,hei pasarea nu e urata de loc daca are o boala nu inseamna ca e cea mai urata pasare din lume.Baiatul care la pus e foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte rau.Si nui urata eu am o pasare fara o aripa si e foarte draguta.Daca eu as aveao as sta zilnic cu ea si cand plec la munte vara sau la mare as leao mereu cu mine.

 5. maria :

  A zis pe data de 11 septembrie, 2012

  bai,popo da esti proasta rau ti-e lene sa citesti n-ai auzit ca are o boala nu i-a facut nimeni nimic


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*