zambesc.com RSS Feed

Cea mai cunoscuta mancare din lume

De curand s-a incheiat un sondaj care avea ca scop realizarea unui top al celor mai cunoscute mancaruri din lume. Pe primul loc au iesit pastele, probabil aceasta si datorita faptului ca metoda de preparare a pastelor poate fi una rapida si simpla.
In plus pastele sunt si foarte sanatoase, comparativ cu alte produse care se gatesc rapid insa contin o gramada de substante chimice.

Eu totusi inclin sa cred ca nu pastele ar fi meritat primul loc, daca e sa luam in calcul strict tot ceea ce gatim in bucatarie, practic cel mai des preparat, cred totusi ca ar fi omleta . Insa e adevarat ca pastele suna un pic mai bine decat omleta. Aceasta preferinta culinara a fost urmata in top de pizza si orez.

, , ,
5 Comentarii
 1. Alexa :

  A zis pe data de 30 august, 2011

  omleta si cartofi prajiti sa nu uitam ..nu sanatosi…cunoscuti happy

 2. raluxa :

  A zis pe data de 30 august, 2011

  As fi bagat mana in foc ca e pizza. Sau hamburgerul de la McDonalds.

 3. Cristi :

  A zis pe data de 30 august, 2011

  Da, asa e, toti 1.3 mld de Chinezi si 1.2 mld indieni mananca numa de la McDonalds laughing

 4. mirela :

  A zis pe data de 31 august, 2011

  eu cred ca sunt cartofii prajiti big grin mult mai simplu de facut si mai des decat pastele..

 5. anca :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2012

  Nici nu e de mirare ca pastele sunt number one in topul preferintelor culinare. Sunt foarte gustoase, iti solicita imaginatia atunci cand le prepari. Eu una pur si simplu le ador!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*