zambesc.com RSS Feed

Cea mai buna inghetata din centrul Timisoarei

Cui nu ii place inghetata ? Sincer nu cunosc pe nimeni care sa strambe din nas la inghetata. Cum oferta e destul de generoasa, e bine sa stim sursele de inghetata adevarata. In consecinta daca treceti prin centrul Timisoarei, puteti alege o inghetata de calitate fara sa testati toate ofertele…Ca doar le-am testat eu happy. Deci mergeti la sigur.

Inghetata foarte buna in Timisoara

Cea mai buna inghetata este servita la Grazia Gelato. Locatia este ultra centrala, iar produsele sunt artizanale, servite de cel care le si face un italiano vero. Din ce am povestit cu acesta, retetele sunt de familie, tatal acestuia are si o ciocolaterie.

Totul este natural, facut in ,, casa”. Ce-i drept gustul este excelent. Iar cea mai buna inghetata este cea de capsuni. Gustul acesteia e mai degraba de fragi, minunat cu alte cuvinte. Dar mai puteti incerca inghetata de caramel sarat, cafea sau celebra inghetata cu vanilie. Toate incercate, iar verdictul de cinci stele.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*