zambesc.com RSS Feed

Cea mai buna cofetarie din Timisoara, Codrina are doua calitati: una pentru degustare si alta pentru livrare

Un lucru e cert in Timisoara, cea mai buna cofetarie este Codrina si nu as exagera daca as spune ca e cea mai buna cofetarie din vestul tarii. Insa in ultimul timp am tot auzit povesti care nu prea fac cinste acestui brand timisorean. Acum cateva luni cineva povestea ca a degustat un tort in cofetaria Codrina, iar ulterior l-a comandat pentru o nunta, iar cel din urma nu avea gustul mostrei servite. Astazi involuntar am asistat la o a doua poveste care prezenta acelasi lucru, una servesti in cofetarie si alta primesti ca urmare a comenzii.

Problema aceasta, daca exista, atunci e una tipic romaneasca si pot spune ca mai cunosc cateva cazuri similare, si nu au avut un efect tocmai fericit. Adica firmele cu pricina s-au inchis, era vorba de doua pizzerii. Rabatul de la calitate poate zadarnici efortul depus in zeci de ani. Pentru client e destul de ciudat, e ca si cum ai face un drive test cu mercedes, iar la cumparare ai primi un tico. Sau in cazul exclusiv al barbatilor e ceva similar cu inainte de nunta cand totul e perfect si dupa nunta.

Nu stiu cat sunt de relevante exemplele de mai sus, insa nu pot sa inteleg tendinta pur romaneasca in ceea ce priveste afacerile, in loc sa face ceva mai bun cu timpul, noi romanii diluam..ca poate merge si asa.

, , , , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*