zambesc.com RSS Feed

Ce sunt gusturile ?

Suntem diferiti, e normal ca si gusturile noastre sa fie diferite, insa totusi anumite diferente de gust nu sunt deloc individuale, ci mai degraba de grup. E una sa iti placa piperat sau sarat si alta sa te imbraci in tot ceea ce e stralucitor si tipator, adica un fel de Michael Jackson…trebuie sa fac o mica completare Michael Jackson in viata si nu in varianta de acum, costum de lemn sau ce o fi avand.

Problema e ca lucrurile merg mai departe, avem si casa pe masura, tot lucioasa si cu turnulete..va place ?….Mie nu..happy..Sunt gusturi care nu reusesc sa le inteleg deloc, exemple fiind cu duiumul. Un alt exemplu pe care nu il inteleg, dar la care am gasit raspunsul e legat de cupluri. Adica el arata bine, ea nu prea, de fapt se intampla ca ea sa fie chiar un potential personaj de circ. Bineinteles se intampla si invers foarte des, el urat, batran, ea tanara frumoasa.

Explicatia e simpla, in cazul el prezentabil ea nu, probabil el are un fix sau a gasit ceva care seamana un pic cu cineva din copilarie, sau poate ea are bani.., sau poate individul este orb…happy La acest capitol cunosc cateva exemple, el arata ok, normal, ea seamna usor cu o prastie, sau un taxi cu usile deschise.. probabil din cauza urechilor si a nasului. Dar el este nebun dupa ea, la mijloc nu sunt bani, deci singura explicatie, o fi el orb ?….nerd

Varianta a doua ea tanara frumoasa, el batran, urat…pai am o singura explicatie, e vorba de bani.

, ,
5 Comentarii
 1. mr.cristi :

  A zis pe data de 10 martie, 2013

  oricand nu e vorba de bani, spun doar atat: necunoscute sunt caile P* LII

 2. Dacian :

  A zis pe data de 10 martie, 2013

  Stiu si eu cupluri ciudate, cred ca e vorba de altceva in cazul lor, o potrivire chimica. Iar cei carora le plac lanturile groase si turnuletele, e o chestie ce tine de cultura, unii nu au asa ceva.

 3. Ionut :

  A zis pe data de 12 martie, 2013

  Referitor la modul cum arata femeia in raport cu barbatul, nu poti sa generalizezi. Sunt persoane care te atrag din alte puncte de vedere, de la modul de gandire pana la comportament. Ma rog, nu te gandi acum la o muma padurii si la un print, nu ating extremul din acest punct de vedere.

 4. Alina :

  A zis pe data de 13 martie, 2013

  Ohooo si cate s’ar mai putea spune vis’a’vis de diferente laughing Sa spunem ca extremele se atrag!?! tongue Daca toti am fii fost la fel, am fii gandit la fel, etc,,, era plictisitor happy

 5. Daniel :

  A zis pe data de 21 martie, 2013

  Extremele se atrag…@Alina are dreptate! Acolo unde nu sunt banii la mijloc.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*