zambesc.com RSS Feed

Ce se mai fura prin Anglia?

Orice meserie este in tendinte, cu alte cuvinte in orice domeniu de activitate putem vorbi de moda. Chiar daca nu ne referim la haine, ci la trend in sine. Daca acum doi ani era la moda furtul din buzunarele englezilor, anul trecut era in trend sa spargi bancomate. Anul acesta altul e trendul, daca esti un hot la moda in Anglia inseamna cu furi acoperisuri de la biserici. Da, nu e o gluma, daca ajungeti prin Anglia si dati de o biserica fara acoperisi sa nu va inchipuiti ca a fost optiunea enoriasilor pentru a comunica mai rapid cu Dumnezeu. Nu, pe acolo a trecut un hot care e la moda, e in trend si se respecta.

Cateva biserici din Anglia au ramas fara acoperisul din tabla, aceasta pentru ca un hot a demontat tot si a vandut totul la fier vechi. Astfel cateva biserici monument istoric , unele si peste 800 de ani au ramas fara acoperis. Paguba imensa, in comparatie cu beneficiul obtinut de Remus Tudorache, asa se numeste individul care s-a apucat de colectionat acoperisuri de tabla. Dupa astfel de evenimente nu ma mira ca englezii nu au o parere buna despre noi romanii, nu vor sa auda de Romania si se asteapta la orice din partea noastra.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*