zambesc.com RSS Feed

Ce se mai aude ?

In saptamana ce tocmai s-a incheat s-au intamplat foarte multe. Eu as vrea sa punctez doar cateva stiri, cele mai importante.

Putin da in judecata un fabricant de arme

Tovarasul Putin este hotarat sa dea in judecata un fabricant de arme, dupa ce un pistol i s-a descarcat accidental pentru a nu stiu cata oara. S-a intamplat ieri seara cand se plimba cu masina prin Moscova. Din senin, desi era intuneric, pistolul s-a descarcat si la impuscat mortal pe Boris Nemtov. Putin este nemultumit, este pentru a nu stiu cata oara cand i se intampla..Treaba a inceput sa puta si nu cred ca e de la fasole.

Bianca Dragusanu promite ca va face ultima operatie

Saptamana aceasta un om de stiinta italian a promis ca in 2 ani va pune la punct transplantul de cap. Adica peste 2 ani vei putea sa iti alegi ce cap vrei fara probleme. Prima pe lista este Bianca Dragusanu, ea a si facut alegerea. Astfel Bianca vrea sa isi ataseze un cap de gasca, ca tot i se spune ca are creier de gasca, acum vrea si cap de gasca.

Cele mai mari case de moda anunta o colectie exclusivista pentru lumea buna din Romania

De cateva luni casele de moda din Londra, Paris , Milano au o scadere foarte mare a vanzarilor. Dupa cateva studii de piata s-a gasit si cauza. Lumea ,, buna ” din Romania a inceput sa poarte haine in dungi si bratari duble, adica pentru ambele maini. Deci in curand se va lansa colectia Coco Poarta Alba, pentru ca doamna Udrea si compania sa fie in trend. Casele de moda lucreaza la catuse cu swarovski, costume din piele de zebra ( obligatoriu dungile pe verticala ). Ba chiar o casa de moda anunta ca va lansa o noua moda: bila legata cu lant de picior, ca doar nu o sa ramana Borcea si Becali pe dinafara.

, , ,
Un Comentariu
  1. Daniel :

    A zis pe data de 4 martie, 2015

    Astea da stiri…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*