zambesc.com RSS Feed

Ce se intampla daca un politician are febra ?

Impoziteaza bacsisul chelnerilor ?….. Asta a cotcodacit unul din alesi…Nu stiu daca politicianul in cauza are febra, il bate nevasta, sau pur si simplu e nevoit sa stea mult timp in toaleta….astfel ca el gandeste. Oricat m-as stradui nu pot sa imi explic de ce sa vii cu o propunere imbecila, adica vrei sa impozitezi bacsisul ospatarilor, fara sa ii intrebi daca au carte de munca, casa de marcat… O idiotenie mai mare nu am auzit, pai in timp ce peste 50% din localuri nu prea folosesc casa de marcat tu vii cu o tampenie, in loc sa cauti sa rezolvi evaziunea fiscala mai intai.

Si pana la urma legea aceasta va constrange consumatorul in mod indirect sa dea bacsis, nu tot timpul merita sa lasi. O sa zica unii ca asa e in Occident,..da, probabil asa e, insa acolo toti platesc taxe, si au si de unde. Politicieni lor nu pierd timpul cu prostii si se ocupa de probleme adevarate, astfel totul merge ca uns. La noi singurul lucru uns e burdihanul alesilor si afacerile lor personale.

Deci draga politicianule scoate degetul din nas sau alt orificiu in care il tii si poate ti se deblocheaza neuronul.

, , ,
7 Comentarii
 1. Laurentiu :

  A zis pe data de 8 noiembrie, 2012

  E greu sa-i facem sa inteleaga si, recunosc, vina e a noastra! Insa daca am avea si noi pe cine vota, oameni cu adevarat demni sa obtina statutul de ‘reprezentanti’ ai poporului, ar sta altfel lucrurile.

 2. Alina :

  A zis pe data de 8 noiembrie, 2012

  In multe tari bacsisul se include in nota de plata, la noi e prea complicat sa se aplice aceasta lege. E bine ca impoziteaza spaga ospatarilor si toti manelistii canta de fericire…
  PS: prea bine spus in ultima propozitie cu neuronullaughing)

 3. Ana- :

  A zis pe data de 8 noiembrie, 2012

  da, cum ar fi si la noi sa fie inclus pe nota de plata bacsisul, gen pe bon…stiu un singur restaurant in Bucuresti unde e asa, trecut „coperto”

 4. Daniel :

  A zis pe data de 8 noiembrie, 2012

  Nu cred ca vreau sa stiu ce as face daca as fi premierul Romaniei timp de 1 luna…insa nu garantez linistea multora dintre politicieni

 5. Roxana :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2012

  Ce viseaza noaptea, baliverneaza ziua!

 6. Radu :

  A zis pe data de 10 noiembrie, 2012

  Astora le-ar trebui medici specialisti in …diagnostice legate de prostie.

 7. Ome :

  A zis pe data de 12 noiembrie, 2012

  Pai numai asa ceva putem auzi, nu mai e de mirare nimic. Dezgustator….


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*