zambesc.com RSS Feed

Ce sa faci cand iti expira cardul la BCR

Bineinteles, trebuie sa iti faci altul. hee hee Cel putin asa m-am gandit eu astazi cand am vazut ca imi expira cardul.
Prima idee, sa ma duc la banca. Cu toate ca o urasc, am zis sa incerc acolo. Proasta idee. Pentru ca era o coada dreaqului…
Ideea numarul 2.

Sa sun la banca. Caut frumos pe site numarul (e 0214074200 daca aveti nevoie) si sun. Si am nimerit peste o domnisoara foarte politicoasa (regret ca nu i-am retinut numele) i-am explicat care e „problema mea” si m-a lamurit imediat: nu trebuie sa fac nimic, un nou card va fi eliberat automat in ultima saptamana din luna in care expira.
Bonus, mi-a lasat si numarul de telefon al sucursalei de unde am eu cardul pentru a putea suna inainte de a merge la banca sa vad daca a sosit noul card sau nu.

, ,
3 Comentarii
 1. Aura :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2009

  da .. dar de coada tot nu scapi

  singurul avantaj al tau este k nu stai la coada de 2 ori.
  btw: puteai sa afli asta si dupa net winking

  … in google we trust!

 2. Andrei :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2009

  Eu aveam mai multe intrebari, am un card mai… special. big grin

 3. gavrilas mihai :

  A zis pe data de 27 ianuarie, 2011

  scurt si la obiect daca ai un card bcr expirat trebuie sa te duci sa il inchizi pt ca vi se percepe o tacxa de 2,5 ron pe luna ASA CA FUGA LA BANCA


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*