zambesc.com RSS Feed

Ce prostii am mai primit pe email

Daca ai o casuta de email e imposibil sa nu primesti o gramada de prostii (spam).
Spre exemplu Raiffeisen Bank ma anunta: Spune STOP atacurilor de phising!
Bineinteles ca eu nu am avut niciodata vreo legtura cu Raiffeisen Bank si, inainte sa citesc emailul, am realizat ca e o tentativa de phishing.
Intr-un alt email, primit de la Echipa Elocvent.ro sunt intrebat Cati vizitatori are site-ul tau ? Si apoi ma anunta ca daca imi inscriu site-ul la ei o sa fiu primul in Google, Yahoo sau MSN. Ceea ce bineinteles ca e o aberatie.
Chiar si BCR s-a gandit sa imi scrie pentru a ma anunta: BCR – Noi masuri de securitate pentru protectia dumneavoastra. Bineinteles, alt email de tip phishing.

De fapt, in Romania, daca primiti prin email un mesaj de la o banca aveti grija ce completetati pe acolo. Pentru ca bancile romanesti nu prea folosesc asa de mult comunicarea prin internet. winking

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*