zambesc.com RSS Feed

Ce poti sa faci cu o bancnota falsa de 200 lei ?

Am mai scris pe tema aceasta in urma cu ceva timp, e vorba de o bancnota cu care m-am pricopsit nu stiu de unde. Ideea e ce pot sa fac cu ea ?..Sa o dau mai departe nu as vrea, adica sa merg la piata sau magazin sa intorc ,, beneficiul ‘’ cu care m-am ales nu vreau. Plus ca poate fi riscant. Banca nu ma despagubeste, am intrebat. La politie nu rezolv nimic, doar imi fac probleme.

Ca as putea sa fac :

– Sa platesc o amenda cu ea ?
– Sa o dau spaga la un politist ?
– Sa dau bancnota premiu pe acest site ?
– O pun in rama, poate va avea valoare candva ?
– Platesc un dans cu bancnota falsa ?
– Sa ii dau foc ?

Iata cum arata bancnota cu pricina :

Probabil ii voi da foc, insa astept si alte sugestii. Ideea e ca nu as vrea sa pagubesc pe cineva de buna credinta, deci exclud varianta sa o pun in circulatie, desi ca spaga ar fi interesant.

,
5 Comentarii
 1. Iuliu :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2012

  Primul lucru necesar ar fi sa te potolesti, intrucat daca cineva chiar iti vrea raul (din oficiu nu se sesizeaza nimeni), poate sa te reclame pentru detinerea si/sau intentia de a pune in circulatie (in orice mod, fie si spaga) a unei bancnote false, fapt pedepsit aspru de lege.

  Ai spus ca ii dai foc, ok, nasol e ca nu ai voie, si in mod normal legea prevede ca daca dai de o asemenea bancnota esto obigat sa o predai la politie pentru a fi examinata in vederea identificarii sursei si alte investigatii.

  Asadar eu zic ori sa faci ce zice legea, ori sa stergi postarea si sa nu mai spui la nimeni ca ai o bancnota falsa si o tii acasa, nu te juca gratuit cu asta.

  O zi excelenta!

 2. dePop :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2012

  Deci si cu banii adevarati luati si cu…
  Ce sa faca politia am vorbit cu cineva de acolo si mi-a spus ca nu se rezolva nimic.

 3. Iuliu :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2012

  LOL asa este, stiu ca politia nu face nimic desi are obligatia legala, ideea e sa stergi postarea ca sa nu-ti faci rau dintr-o gluma, la asta ma refeream.

  In rest, da-i incolo de politisti…

  Parerea mea este ca cea mai haioasa faza ar fi s-o lipesti cu superglue de asfalt intr-o zona circulata (mall), si sa filmezi reactia laughing)) dupa care postare pe youtube. Asa macar nu sacrifici in acest sens o bancnota reala

  winking

 4. dePop :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2012

  Iuliu@

  Buna ideea…laughing))))

 5. Gabi :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2012

  Sa vezi cum sar oamenii pe ea laughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*