zambesc.com RSS Feed

Ce nu trebuie sa comandati la McDonalds

Este stiut faptul ca daca vrei sa mananci ceva santos nu te duci la McDonalds. Si totusi se poate si mai rau, printre ,, bunatatile ” din meniu exista si produse care nu sunt recomandate nici de angajatii McDonalds. Pe platforma Reddit a fost initiata o discutie unde li s-a cerut angajatilor unor restaurante sa dezvaluie, ce nu ar trebuie sa comande clientii niciodata.

Angajatii de la McDonalds va recomanda sa nu comandati niciodata burgerul cu peste. Daca va doriti un produs cat decat proaspat preparat, alegeti altceva. Filet – O – Fish este cel mai obosit produs marca McDonalds, acesta nu este niciodata proaspat preparat.

Daca totusi sunteti la dieta cu peste si va doriti neaparat peste, puteti comanda o shaorma cu de toate. Puii din care e shaorma sigur am mancat si faina de peste.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*