zambesc.com RSS Feed

Ce muzica le place cainilor ?

Oamenii de stiinta au fost din nou extrem de ocupati. De data aceasta au venit cu cateva raspunsuri folositoare. Acestia au reusit sa afle ce muzica prefera patrupedele. Si nu e vorba de o concluzie ca urmare a unor constatari superficiale. Nu, totul e pe bune, specialistii au determinat stresul la care sunt expusi cainii atunci cand asculta un anume gen de muzica.

In concluzie, cainii prefera genul reggae urmat de soft rock. Aceste genuri binedispun vizibil patrupedele. Astfel daca va doriti sa bucurati patrupedul da-ti drumul la muzica.

Daca insa cainele dumneavoastra este deja stresat, irascibil, apatic sau daca fuge de acasa.. atunci trebuie urgent sa renuntati in a mai asculta muzica lu’ Minune, Guta si alti schelaitori. Cu alte cuvinte aveti de ales intre catel, sau ala mic si negru pe care il doare tare inima happy. Nu m-ar mira ca pe viitor sa fie folositi cainii in juriu la Vocea Romaniei sau Eurovision. Sigur asa am scapa sa ne fie maltratate urechile.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*