zambesc.com RSS Feed

Ce fel de termopan sa aleg ?

Stiu ca titlul de mai sus suna ca o reclama la radio ce ma streseaza in ultimul timp atunci cand conduc. Doar ca reclama la radio promoveaza un produs medical, vitamine, habar nu am despre ce este vorba pana la urma. Cert este ca eu am o dilema reala si in consecinta chiar sunt obligat sa ma intreb : ce termopan sa aleg sau mai degraba , cum aleg un termopan potrivit. Personal sunt de parere ca lucrurile nu trebuie sa fie doar bune ci si potrivite. De exemplu daca ne cumparam pantofi din piele adica de calitate, produse cu aceasta caracteristica sunt o groaza. Noi vom alege produsul care ne place vizual, iar dupa, ne intereseaza sa fie si comod. Adica sa ni se potriveasca. In cazul ferestrelor de termopan sunt usor depasit daca ar fi sa aplic aceasta metoda.

Pana la urma toti producatorii de tamplarie de termopan isi lauda marfa, furnizorii de materie prima la fel. Si este normal pana la urma, doar ca pentru client este extrem de dificil cand vine vorba de facut diferenta. Personal am incercat un mic sondaj de opinie printre cunoscuti. Din sapte persoane cu care am discutat, patru au termopane Gealan. Toti cei patru sunt multumiti sau foarte multumiti. Sa fie Gealan solutia ?

Am intrat pe un site care face si termopane Gealan, din ce am citit la caracteristici e ceea ce caut. Adica izolare foarte buna din punct de vedere termic, fonic, protectie impotriva efractiei. Adevarul este ca mai toate firmele insira aceste caracteristici si este greu sa iti dai seama care ar fi cea mai buna solutie. Faptul ca am patru cunoscuti multumiti pot spune ca ma convinge ca aceasta ar fi tamplaria de termopan potrivita.

Daca aveti tamplarie Gealan m-ar interesa niste pareri sau daca aveti alte sugestii in privinta alegerii unui termopan de calitate astept o propunere. De preferat sa fie experienta proprie si nu din auzite.

, , , ,
5 Comentarii
 1. Daniel :

  A zis pe data de 22 martie, 2015

  Salut! Eu am tamplarie PVC cu geam termopan de la Gealan si pot spune dupa 8 ani de cand sunt montate ferestrele ca nu am avut nici macar o problema cu ele. Izoleaza bine dpv fonic, termic, etc, geamul este de tip ” 4 anotimpuri”. Acum am vazut ca au si cu 3 foi de geam(eu am doua) dar acum depinde si de bugetul fiecaruia.

  PS: nu zic ca altele n-ar fi bune, probabil sa fie si alte firme la fel de calitative, dar eu am dat exemplul meu.

  O zi buna!

 2. dePop :

  A zis pe data de 22 martie, 2015

  Daniel @

  Utila experienta ta pentru mine.

  Multumesc

 3. Mircea :

  A zis pe data de 23 martie, 2015

  Contează sa alegi ceva de calitate. Am de 2 ani ceva n-o name-uri si e dezastru, s-au lăsat , la unu a coborât sticla, un geam trebuie ridicat da se închidă, etc. L-am reglat dar degeaba. Pana la urma daca iei ceva ieftin plătește mai mult.

 4. ize :

  A zis pe data de 30 martie, 2015

  un termopan cu antifonare perfecta, anti-glont, rezistent la incendii, inundatii etc.

 5. Dan :

  A zis pe data de 25 ianuarie, 2017

  Fiecare o sa-ti zica ca ale lui sunt cele mai bune(producator-produse)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*