zambesc.com RSS Feed

Ce fac angajatii RAR Timisoara ?

Probabil majoritatea dintre voi veti raspunde: ,, iau spaga”..Da, probabil o mare parte dintre ei. Insa unii mai fac si altceva…Ieri a trebuit sa ma prezint din nou la RAR Timisoara, institutia in care toti se cunosc, mai putin eu. Parca eram un intrus, asta e daca merg fara ,, pile”. Desi daca ma gandesc bine eram mai mult decat un intrus, parca vorbeam alta limba, nimeni nu ma baga in seama, toti intrau in fata mea, eu stateam la coada iar cand am ajuns la pult dispare cel care serveste. Ulterior revine dar pentru a servi pe altcineva, parca eram un extraterestru. In final ma baga cineva in seama si imi ia documentele, asta dupa circa doua ore.

Ce fac angajatii RAR Timisoara ?.. Greu de spus, muncesc probabil whistling , dar selectiv. Poza de mai jos demonstreaza staruinta, daruirea unui angajat RAR Timisoara, din pacate am facut-o cu telefonul si nu prea se vede ceea ce trebuie.

Ghici ce face angajatul RAR din imagine ?

Aparent munceste,….insa nu e asa, minunatul mecanic, inginer, sau ce o fi, joaca solitaire, ma intreb ce alte jocuri se mai practica pe acolo party ? Sa nu mai vorbim de controlul tehnic facut intre jocuri, cel putin asta s-a intamplat in timpul cand eu faceam poza de mai sus. Ce o fi iesit la testul masinii thinking ?...Doua perechi ?...Doar inginerul cool stie.

, ,
Un Comentariu
  1. Gabi :

    A zis pe data de 6 ianuarie, 2013

    Plictisiti de viata saracii..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*