zambesc.com RSS Feed

Ce cadouri ar putea sa ofere Dragnea apropiatilor ?

Nu mai e departe luna cadourilor asa ca m-am gandit sa vin cu cateva idei pentru oamenii ocupati.

Toti vrem un cadou potrivit si nu unul pe care destinatarul sa il tina in debara sau sa il dea mai departe. Avem multi oameni extrem de ocupati in tara aceasta, astfel ca am decis sa ajut pe cineva in privinta alegerii cadoului potrivit. Astazi il voi ajuta pe domnul Dragnea sa aleaga cadoul potrivit pentru cei din echipa lui. Ca idee in alegerea cadoului potrivit am tinut cont de preocuparile de zi cu zi ale destinatarilor, si cred eu ca am ales cadoul perfect, potrivit si util in acelasi timp.

Este vorba de un kit complet pentru jefuit bancomatele, se poate procura de pe Darknet, costa doar vreo 5000 de dolari si poate ajuta PSD-ul sa lucreze pe doua fronturi. O data taie salariile din pix, iar a doua tura se duc pe teren si mai dau o spargere la bancomate. Asta ca sa fie treaba completa, iar romanii sa plateasca pana la capat votul dat.

Cadoul cu pricina ar putea sa fie oferit si fiecarui parlamentar care iese la pensie, poate asa vor iesi mai linistiti, in ideea ca vor ,, lucra” in continuare pentru poporul roman. Americanii obisnuiesc sa ofere un ceas de buzunar celor care ies la pensie…banal pana la urma. Ar trebui sa dam o lege, guvernatii sa primeasca un kit pentru bancomate. Iar restul lumii doua suturi in fund, doua pentru ca momentan se primeste doar unul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*