zambesc.com RSS Feed

Ce am mai aflat nou

In cautarea unui restaurant pentru nunti, in Bucuresti am aflat ca exista taxa de dop.

Deci taxa de dop. laughing
Nu ma chinui sa caut pe net ce e aia taxa de dop, dar mi s-a parut haios cum suna.

A, si unele formatii au specificat clar ca nu au in program manele big grin

,
8 Comentarii
 1. Gicu :

  A zis pe data de 8 ianuarie, 2011

  Taxa de dop este o taxă pe care o percepe un restaurant atunci când clientul îşi aduce propria sticlă cu vin pentru a o bea la masă.

 2. Ruxi :

  A zis pe data de 8 ianuarie, 2011

  Chiar ca e haios. laughing

 3. Florin :

  A zis pe data de 8 ianuarie, 2011

  Cat ma costa sa imi aduc propia sticla de vin?happy

 4. Cristi :

  A zis pe data de 8 ianuarie, 2011

  Taxa de dop e valabila decat pentru evenimente de genul nunti, botezuri, aniversari etc. Si taxa nu este fixa, ci ma degraba un pret pe care fiecare restaurant il cere pentru eforul ospatarilor. (avand in vedere ca in cazul asta restaurantrul nu genereaza profit din adaosul comercial)

 5. Mihaela :

  A zis pe data de 8 ianuarie, 2011

  Acum cativa ani trebuia sa ai pile la managerul restaurantului ca sa poti aduce tu bautura. Acum vad ca nu mai sunt atat de stricti….in afara de aceasta taxa. happy

 6. Mielu :

  A zis pe data de 9 ianuarie, 2011

  Atentie mare Andrei la Dj. Cunosc citiva care isi tocmesc mai multe nunti in aceeasi zi dar (logic) nu se duc decit la una, cea mai „fertila”. La celelalte vor trimite niste indivizi nevinovati, vecini de bloc , cu un pentium 3 si cinci giga de muzica in el. In cel mai fericit caz ai sansa sa-l vezi la inceputul nuntii dupa care il introduce pe inlocuitor si dispare. Binenteles ca inlocuitorul este exact cum e cafeaua cu inlocuitori, adica miroase dar n-are gust. Si nu ia decit o mica parte din banii pusi in joc. Atentie mare .

 7. p3psitwist :

  A zis pe data de 12 ianuarie, 2011

  salut …am mai scris eu cateva commenturi pe blogul tau…il urmaresc de cand cu reteaua…
  ca fapt divers se intampla sa fiu dj nbc ….adica pun muzica pe la nunti botezuri si cumetrii de vreo 5 ani …. poti intra pe siteul care il am eu trecut aici …sa iti pot recomanda si siteul unei formatii…cu care merg de 2 ani …nu canta manele…de fapt e orchestra…si e mai scumpa dar mai nou avem o varianta mai ieftina happy…adica cu mai putine instrumente si cu mine….
  daca te intereseaza email me

 8. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 12 ianuarie, 2011

  Salut. La recomandarea cuiva am vorbit cu dj, fotograf si cameraman iar in weekend a ramas sa ne intalnim cu ei sa vedem ce si cum.
  Daca nu reusim sa ne intelegem o sa te contactez.
  Multumesc de informatii. happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*