zambesc.com RSS Feed

Cazare Baile Felix

Astazi sunt din nou in deplasare prin Oradea, doar ca spre deosebire de alte dati trebuie sa raman cateva zile, deci trebuie sa ma cazez. Cum era normal am cautat in prealabil o pensiune pe internet, am gasit o groaza…, am triat dupa cele care au piscina cu apa termala. Pana la urma am solicitat oferta, am primit raspuns rapid, doar ca nu era libera pensiunea chiar pe intreaga perioada cat am eu nevoie…Am zis ok, accept si varianta sa fiu mutat doua zile la alta pensiune dupa care sa revin.

Astazi am ajuns sa ma cazez, dar surpriza…..piscina era dar fara apa, desi am intrebat daca se poate face baie, etc..mi s-a spus atat in mail cat si telefonic ca am acces gratuit la piscina, etc…….Ca in bancurile cu nebuni, piscina, sarituri, in cap……si poate mai tarziu va fi si apa in piscina. Evident nu am facut baie in piscina fara apa ci m-am cazat in alta parte…..

, ,
12 Comentarii
 1. Andra :

  A zis pe data de 9 mai, 2012

  Foarte tare asta laughing))))

 2. Ana- :

  A zis pe data de 9 mai, 2012

  piscina fara apa…cool, romania e tara tuturor posibilitatilor

 3. Claudia :

  A zis pe data de 9 mai, 2012

  Pai daca nu ai intrebat si de apa laughing poate acces gratuit la piscina insemna ca te poti plimba prin ea

 4. Daniela :

  A zis pe data de 10 mai, 2012

  Pai cred ca daca vroiai si cu apa costa in plus laughing
  Foarte tare! Nu stiu daca numai la noi gasesti asa ceva, dar cu siguranta la noi nu este nici o surpriza.

 5. Simona :

  A zis pe data de 11 mai, 2012

  mda.,de aia turismul de la noi…nu prea e..ca facem din astea.pe internet avem o reclama ..si la fatza loculuii..e dezamagire maxima)

 6. Alina :

  A zis pe data de 11 mai, 2012

  Este destinatia mea preferata

 7. Andrei :

  A zis pe data de 12 mai, 2012

  Tipic romanesc, te pacalesc prin telefon ca poate se gandesc ca poate totusi de vei caza la ei cu toate ca nu ofera totul.

 8. seby :

  A zis pe data de 12 mai, 2012

  Tu trebuia sa fii sarit happy si dupa asteptai sa vina si apa in piscina…. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Cum in America e tara tuturor posibilitatilor, in Romania totul e posibil.

 9. Laurentiu :

  A zis pe data de 15 mai, 2012

  De ce nu mergeti voi, cei din vest, in Ungaria? Am inteles ca e un aqua park fain rau pe la Szeged..sper sa nu gresesc big grin

 10. Ciprian :

  A zis pe data de 16 mai, 2012

  DA este adevarat ce spui Laurentiu,in Ungaria sunt conditiile mult mai bune si te costa si mai putin.In Romania e neseriozitate maxima big grin.

 11. Rosalia :

  A zis pe data de 17 mai, 2012

  happy pai de ce alegem vara Bulgaria in loc de Romania?

 12. Ciprian :

  A zis pe data de 8 iunie, 2012

  super acolo am fost si eu cazat anul asta


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*