zambesc.com RSS Feed

Caut urgent capcana eficienta pentru capturat dihor, nevastuica, chupacabra..sau ce o fi.

De vreo doi ani am o problema, din cand in cand dispare capul la cate o zburatoare. Daca acum doi ani m-am trezit in ograda cu doi fazani fara cap si vreo trei prumbei in aceasi situatie, anul acesta lucrurile s-au complicat. Colectionarul de capete a devenit nesimtit. Astfel ca in circa trei luni a decapitat trei rate, sase gaini mici (americane). Iar pe langa acestea a mai lasat doua rate si 3 gaini fara ouale pe care le cloceaau. Initial nu am dat importanta, am zis ca trebe sa ,, impartim ” cu natura. Insa in ultimul timp dihania lasa urma de colti pe unde nu are acces, ba chiar a scos un ochi la o rata, etc…Mai ramane sa ma lase fara frane la masina.


Foto: EPEST.ro

Cu alte cuvinte a pus stapanire pe tot ceea ce este in curte. Habar nu am ce poate fi. Am studiat un pic pe net, toate merg in directia unui dihor. Dar momentan nu e nimic sigur. Dar in curand vom sti sigur cu cine stam de ,, vorba”. Am comandat o capcana umana. Da , am scris bine umana. Vreau infractorul in viata, sa vad din ce partid este happy . Solutia de capturare vine de la cei care detin site-ul EPEST.ro . Iar capcana aleasa de mine este una cu doua intrari, nici nu stiam ca exista asa ceva. O eleganta cusca pentru dihori. Mi se pare cea mai eficienta solutie. Desi pe site-ul epest pot spune ca exista solutii pentru orice hotoman evident mai putin pentru cei cu doua picioare, de abia astept sa ajunga capcana si sa o pun in functiune, nu de alta dar sunt curios cine se plimba noaptea prin ograda.

Ce sa fac cu infractorul ?

Ma tot intreb ce sa fac cu dihania prinsa ? De arestat nu merge, astea dau drumul si la infractorii mai periculosi. De mustrat si de dat drumul, nu e o solutie. Cu suspendare sau arest la domiciliu..nici vorba happy… Sa-l trimit undeva departe ar fi o solutie, dar unde ? Si cu ce costuri ? Ca daca il duc la 20-30 km e riscul sa se intoarca. Poate totusi e cineva interesat de un astfel de ,, infractor”. Adica cineva care are drum prin Congo, sau Costa Rica si ar vrea sa duca un infractor pe acolo, ca tot avem reprezentanti in zona.

In concluzie peste cateva zile as avea un colet pentru Costa Rica, daca are cineva drum..Poate ne intelegem, dau si eu o rata din cele ramase.

Un Comentariu
  1. Mircea :

    A zis pe data de 9 iulie, 2018

    Cunosc senzația de neputința in astfel de situații.. îți vine sa intri cu buldozerul dupa dihor. Alege bine capcana, eu inițial am luat din comerț si a ieșit din cușca..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*