zambesc.com RSS Feed

Cata miscare facem la cumparaturi ?

De ceva timp, de foarte mult timp, la tv ,, curge ” o reclama care ne imbie sa ne miscam macar trei kilometri pe zi. Pare mult trei kilometri, insa daca e sa contorizam activitatea facuta la pas de peste zi trecem usor peste cei trei kilometri. De exemplu o vizita la un centru comercial, cumparaturi de baza. Adica vizita la raftul cu detergent, raftul cu ulei, faina, raftul cu apa, raftul cu legume, raftul cu lactate. La final avem aproximativ un kilometru, ba chiar usor peste un kilometru. Si aceasta in versiune solo, la pas rapid. Ca daca nu eram singur si ne mai opream la raionul cu haine, pantofi si alte cele facem toti cei trei kilometri dintr-un foc happy.

In concluzie mai toti ne miscam cel putin trei kilometri pe zi, insa nu e suficient. Nu este destul, daca vrem sa slabim, pentru acest lucru trebuie sa si transpiram. Nu doar sa ne plimbam intre canapea, masina si frigider.

, ,
2 Comentarii
  1. Marius :

    A zis pe data de 6 iunie, 2016

    Pai de ce sa renuntam la „investitie”? happy

  2. dePop :

    A zis pe data de 6 iunie, 2016

    ,,Investitia ” nu e una rentabila, alte haine, bretele, etc….happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*