zambesc.com RSS Feed

Cat tine un expresor de cafea Bosch ?

Nu consum cafea, in general cand vine vorba de lichide imi plac bauturile reci, deci cafea nu prea beau. Cu cateva saptamani in urma a trebuit sa ma ocup de achizitionarea unui expresor de cafea pentru firma, am ales un produs pe care eu il credeam bun, chiar foarte bun. Adica un expresor performant, care macina cafea, are diverse functii, ba chiar se poate face si ceai, a costat undeva peste 2000 de lei. Expresorul in cauza fiind fabricat de Bosch nu m-am gandit nicio clipa ca va face ,, figuri”. Ieri insa, dupa circa 6-7 saptamani de functionare, rastimp in care a produs circa 30 de cafele in firma, expresorul nostru a cedat, pur si simplu nu mai raspunde la comenzi. Cica s-ar fi infundat ceva..dupa doar 30 de cafele, poate nici atatea.

expresor cafeaexpresor cafea bosch

Am sunat le reprezentanta, m-au trimis la service, pana la urma se va rezolva, insa nu mi se pare normal ca un produs care costa peste 2000 de lei sa ,, lesine” dupa cateva utilizari. Cred ca era mai util sa iau o rasnita de doi lei, aceea sigur ar fi functionat si acum. Pana la urma nici expresorul Bosch pe care l-am cumparat nu pare ceva super electronic, dar se incapataneaza sa functioneze de parca aceasta ,, functie” de defect e una cu care a fost inzestrat din fabrica. Pe viitor nu imi ramane decat sa evit tot ceea ce este Bosch..nu mi se pare ok sa umblu cu aparatele la depanat dupa cateva saptamani de utilizare.

, , , ,
14 Comentarii
 1. Alinna :

  A zis pe data de 31 august, 2013

  E bine ca are garantie, eu l-as returna, din moment ce are probleme asa repede sigur nu va avea viata lunga.

 2. nort :

  A zis pe data de 1 septembrie, 2013

  Am unul identic de mai bine de 7 luni….Merge perfect

 3. dePop :

  A zis pe data de 1 septembrie, 2013

  Al meu nu merge, iar cei de la service au cerut banii pentru ca sa il curete..sa il curete dupa 20 -30 de cafele…

 4. dana :

  A zis pe data de 2 septembrie, 2013

  ai avut ghinion, avem la firma exact la fel si nu a avut niciodata probleme

 5. dePop :

  A zis pe data de 2 septembrie, 2013

  Dana@

  Posibil e ghinion, dar ma asteptam ca macar sa fie in garantie problema si nu contra cost, avand in vedere ca nu prea a fost folosit, daca era afara probabil ar fi fost returnat.

 6. Marian Iftimie :

  A zis pe data de 2 septembrie, 2013

  sigur s-a infundat ceva. daca mai ai garantie poti sa suni sa se uite cineva la el.

 7. dePop :

  A zis pe data de 2 septembrie, 2013

  Marian Iftimie @

  Da trebuie facuta decalcifiere sau ceva de genul, dar se face doar contra cost…garantie nu e suficienta, desi e vorba de foarte putina utilizare a expresorului….

 8. crisan :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2013

  30 de cafele in 7 saptamani ? adica 4 cafele pe saptamana? Pai numai eu beau 2 cafele pe zi. Nu prea sunt bautori pe acolo happy. Nu mai bine luai cafetiera ? Ca altfel cred ca se intareste zatul de cafea in interior pana se umple tava. Nu e de mirare. Automatele sunt facute pentru uz mai intens de atata.

 9. dePop :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2013

  Crisan @

  Dintre persoanele care sunt la acest punct de lucru nimeni nu bea cafea, expresorul a fost achizitionat mai mult pentru clienti…iar acestea nu vor toti cafea. Din cartea tehnica nu reiese ca e obligatoriu sa folosim zilnic aparatul….

 10. colectionar :

  A zis pe data de 4 septembrie, 2013

  Bosch nu are traditie si know how pe expresoare de cafea,mai bine mergeai pe Saeco-Philips,Jura,DeLonghi,Mellita sau chiar si Krups.

 11. gabriel :

  A zis pe data de 28 octombrie, 2013

  Nu stiu daca e necesar un astfel de aparat la 2.000 lei (cam scump mi se pare mie). Eu folosesc un produs din gama mentionat de „colectionar”, adica Philips si cu toate ca este folosit in sediul firmei (unde se bea mai multa cafea decat apa), nu a dat semne de oboseala.

  E drept ca atunci cand auzi de „Bosch”, te astepti la calitate dar aparent ai avut ghinion ori ei chiar nu sunt specializati pe domeniul acesta.

 12. dePop :

  A zis pe data de 28 octombrie, 2013

  Gabriel @

  Asta e politica firmei; calitate, dar se pare ca de data aceasta nu prea a iesit.

 13. gabriel :

  A zis pe data de 1 noiembrie, 2013

  Dar s-a rezolvat intre timp ?

 14. dePop :

  A zis pe data de 1 noiembrie, 2013

  da… contra cost


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*