zambesc.com RSS Feed

Cat rezisti sa stai la coada ?

Cica pe vremuri, adica acum ceva ani stateai la coada la orice, incepand de la lapte, paine, apa minerala si terminand cu biletul de film sau de tramvai. Ca se statea la coada nu era asa o problema, ci faptul ca se statea cu orele si uneori degeaba. Adica se termina parizerul in fata ta. Acum pare ceva de necrezut, dar pe vremuri se dormea 8 ore, se lucra alte 8 ore, 2 ore mers si venit de la lucru iar alte 4 ore in medie se statea la coada. Cu restul de program palavrageai cu vecinii sau te certai cu nevasta happy si gata ziua. Dar nu acesta e scopul acestui articol. Ci cum spune si titlul: tu cat rezisti sa stai la coada ? Sau cu alte cuvinte tu cum stai cu nervii ?

Aseara am intrat intr-un magazin sa imi iau paine, eram vreo 4 persoane, liniste si pace in magazin. Persoana care era servita a vrut si ceva produse de patiserie, a durat un pic toata comanda. Lumea ce statea la coada parea apatica, obosita, cum sunt oamenii cand vin de la lucru. Cand dintr-o data incep sa se auda tipete si urlete de parca a calcat un logan o turma de mate….Un handralau de langa mine si-a dat drumul la gura, dupa 20 de secunde de turuiala, tranteste usa si pleaca nervos pe motiva ca : ,, ce pana lui dureaza atat ”. Asta dupa circa 7-8 minute de asteptare. Probabil s-a dus la alt magazin, pana la care a mai facut 10 – 15 minute si una peste alta a pierdut mai mult timp. Pana la urma nu timpul pare sa fie problema ci mansarda indivizilor. Cred ca pe vremuri oamenii erau ceva mai sanatosi, gandeau logic si nu faceau lucruri fara sens.

Nu stiu de unde or fi problemele acestea de la manele, telenovele ? Cert este ca oamenii sunt din ce in ce mai bolnavi, iar cazurile sunt foarte dese.

, , ,
3 Comentarii
 1. Daniel :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  Toate manifestarile acestea tin de caracter, educatie si bun simt…eeee de unde atata…?

 2. Mircea :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  In trecut multe contribuiau la formarea individului, astăzi majoritatea ,, iau” ce le convine de la societate.

 3. Alex :

  A zis pe data de 6 martie, 2015

  De rezistat,rezist,dar nu suport sa stau mai mult de 10-15 minute la o coada,adica imi pierd rabdarea,uneori imi vine sa plec,ma joc pe telefon,mai ma uit la ala din stanga,ala din dreapta..dar niciodata n-am facut ca individul de mai sus si nici nu o sa fac happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*