zambesc.com RSS Feed

Cat de mult ne plac animalele

Imi plac animalele, de aceea am doi caini si cativa pesti, evident pestii ii tin in acvariu si nu in frigider. Cu toate acestea consider ca e bine ca relatia dintre om si animalul de companie pe care il detine trebuie sa fie una limitata. Spun acestea pentru ca fiind in vizita la cineva am asistat la niste mozoale intre o domnita si pisica ei.


Foto: Facebook

Repet imi plac animalele insa cred ca uneori trebuie sa existe o limita, trecand peste acele probleme de sanatate care pot aparea dintr-o astfel de relatie, pur si simplu nu e igienic sa pupi o mata, care tocmai s-a lins intre picioare….Imi aduc aminte de un articol citit cu ceva vreme intr-o revista care la randul ei preluase articolul din arhiva unui ziar francez vechi.

Articolul descria caini maidanezi de pe la sfarsitul secolului XVIII, care sareau si fugareau doamnele de pe vremea aceea. Se presupune ca acestia ar fi fost ,, instruiti’’ in acest sens de cucoanele singure din acele vremuri. Nu ma gandesc pana acolo insa nici nu pot sa fiu de acord cu contactele limba pe limba intre pisica sau catel si respectiv stapana.

, ,
9 Comentarii
 1. Razwy :

  A zis pe data de 4 martie, 2013

  Poate imbolnavea saracul animal, cine stie ce a lins stapana happy)))

 2. Dl.uu :

  A zis pe data de 4 martie, 2013

  Razwy @

  Tare replica, insa exemplul de mai sus e des intalnit, un exemplu viu ( asa cred ca mai e vie ) este Zavoranca cu Martafoi, cred ca doar sub coada nu la pupat, desi nu as baga mana in foc pentru acest lucru.

 3. Mihai :

  A zis pe data de 5 martie, 2013

  Amuzanta replica cu pestele, mi-a placut, m-ai amuzat putin pe ziua de azi.

  Eu personal nu am suportat nici odata caini aceia care pot fi tinuti in poseta sau care pur si simplu au sunt ceva mai marei decat o palma sau doua.

  Insa ma intreb, daca ar avea curaj sa pupe un caine lup…

 4. mihaela :

  A zis pe data de 5 martie, 2013

  dresoarele erau mai multe decat dresorii pe vremurile alea
  acum situatia s-a schimbat, nu prea mai sunt maidanezi happy

 5. Bogdan :

  A zis pe data de 5 martie, 2013

  Si eu iubesc animalele. NIci eu nu sunt de acord cu ce ai spus pupatul pe bot happy

 6. Ana- :

  A zis pe data de 5 martie, 2013

  e neigienic si scarbos, il mangai il rasfeti, apoi te speli pe maini…asa e bine si sanatos

 7. Roxana :

  A zis pe data de 5 martie, 2013

  De acord! Si mie imi plac tare mult animalutele pufoase, dar totul cu limita. Sunt totusi animale…

 8. Ionut :

  A zis pe data de 6 martie, 2013

  Nu sunt un mare iubitor de animale si o recunosc. Imi plac doar cainii si tind sa cred ca una e sa iubesti un animal si alta e sa nu tii cont de aspectele legate de sanatate si intimitate. A iubi un animal nu inseamna sa mananci cu el din aceeasi farfurie.

 9. Andrei :

  A zis pe data de 20 martie, 2013

  Imi plac mult, am acasa o fetita mica (caniche).


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*