zambesc.com RSS Feed

Cat de bune sunt produsele Chicco ?

Am inceput sa fiu mult mai atent cand cumpar ceva, adica prefer ceva mai scump dar mai bun. De curand am fost nevoit sa cumpar un incalzitor pentru lapte bebe. Evident am ales cel mai ok brand. Cel putin asta am crezut eu. Cu alte cuvinte am cumparat un incalzitor pentru mancare bebe de Chicco, produsul ales de mine indicand cand e ok mancarea printr-un led.
incalzitor Chicco
Practic cand se aprinde ledul verde ar trebui sa avem laptele la 38 de grade. In realitate masinaria cu pricina incalzeste mancarea undeva la 53 de grade. Mi-am dat seama ca ceva nu este ok, insa ma gandesc daca i s-ar fi intamplat cuiva care nu ar fi fost suficient de atent, probabil , un nou nascut ar fi avut mult de suferit daca ajungea sa inghita laptele care are 53 de grade. Incalzitorul nu are reglaj, practic ar trebui sa nu treaca de 38-39 de grade, adica sa ne bazam pe produs.

In fine, daca cumparati un astfel de produs verificati cat incalzeste, nu va bazati pe ce afiseaza. Uneori poate fi o diferenta de 7-8 grade, aproape insesizabil la mana. Dar pentru bebe poate fi periculos. In concluzie nici Chicco nu mai este ce-a fost, e greu sa ai calitate in zilele noastre.

, , ,
Un Comentariu
  1. Daniel :

    A zis pe data de 22 iulie, 2014

    Ce a mai ramas din ce stiam noi ca este? Mai nimic sau chiar nimic, din pacate…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*