zambesc.com RSS Feed

Cat costa fericirea ?

Fericirea are multe fete, si foarte multi spun ca aceasta nu se poate cumpara. In zilele noastre se pare ca lucrurile stau diferit de alte vremuri. Si chiar s-a ajuns sa se gaseasca pretul fericirii. Da, este oficial, se cunoaste exact cat costa fericirea. Suma a fost dibuita evident de niste oameni de stiinta. Iar cifra fericirii difera de la o zona a lumii la alta.

Cat costa fericirea in Romania ?

Oamenii de stiinta spun ca Europa de Est are un cost al fericirii de 3500 dolari/luna. Personal ma cam indoiesc de suma, posibil sa fie ok in Bulgaria, Ucraina, Moldova. Pe la noi nu as prea crede, nu cunosc pe nimeni care incaseaza aceasta suma si sa fie fericit. Daca e sa studiem pe mai toti cu venituri fara numar, niciunul nu s-a oprit sa savureze momentul. Ci toti au ,, urcat”, tot mai mult, mai sus, si mai sus, ce mai, fara numar. Asfaltari, deturnari, devalizari..Pai daca se opreau din furat la 3500 de dolari/luna eram departe, aveam autostrazi, spitale, scoli si alte cele.

Pana la urma fericirea in Romania pentru unii costa mult mai mult, nici ei nu stiu suma. Dar sigur costa mai mult decat au ei, e un fel de sac fara fund, o apa a sambetei pentru noi. Si totusi suntem multi care am fi fericiti si fara cei 3500 de dolari/luna. Ne-am multumi sa scapam ,,capuse”.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*