zambesc.com RSS Feed

Casa de pe stalp

In copilarie imi doream o casuta in copac, pana la urma au avut o mica improvizatie, nu in curte cum imi doream, ci intr-o padurice. Probabil mai toti copiii isi doresc o casuta in copac la o anumita varsta. Ieri circuland prin Timisoara am dat peste o priveliste care mi-a adus aminte de casa din copac, mai mult chiar, m-am oprit si am facut cateva poze pe care le puteti vedea si voi mai jos.

Nu e chiar o casuta in copac, dar e pe aproape, o tentativa pe un stalp de inalta tensiune. Poate fi o solutie pentru cei care isi cauta loc de casa ieftin sau chiar gratis, Romania fiind plina de stalpi. Cine doreste isi scrie numele pe stalp si al lui sa fie, asa ar suna probabil un slogan de campanie electorala, daca acest lucru ar fi posibil. Nu stiu care e scopul acelui ,, apartament ‘’ de pe stalp, dar personal nu am mai vazut asa ceva. Initial am crezut ca e vorba de un accident, un balon care a ratat aterizarea, dar dupa ce m-am apropiat: surpriza, totul era mesterit de om. Cine stie ce secrete mesteresc cei de la Electrica, astfel incat se camufleaza sa nu ii vada americanii prin satelit.

,
8 Comentarii
 1. Ioana :

  A zis pe data de 22 mai, 2012

  Dupa mine e destul de riscant. Oricum, ceva inedit. Cred ca multi s-au oprit sa faca poze. happy

 2. raducu :

  A zis pe data de 22 mai, 2012

  Nu as vrea sa fiu acolo atunci cand stalpul este lovit de un fulger.

 3. seby :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  mda… ingenios dar totodata riscant.

 4. Ciprian :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  interesanta fotografie.Ma gandesc ca sta si cineva acolo,nu?

 5. dePop :

  A zis pe data de 23 mai, 2012

  Ciprian@

  Nu cred ca sta cineva, probabil electrica monteaza ceva ultrasecret.happy

 6. Georgiana :

  A zis pe data de 25 mai, 2012

  Nu am vazut pana acum asa ceva big grin

 7. Emanuela :

  A zis pe data de 25 mai, 2012

  hee hee si eu imi doream una cand eram mica..dar stateam la bloc la etajul 8..asa ca eram destul de departe de sol.happy

 8. Laurentiu :

  A zis pe data de 27 mai, 2012

  Foarte misto asta laughing
  La casa din pom am renuntat, dar la cea intr-o padure nu big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*