zambesc.com RSS Feed

Captain Tsubasa – jocul

Ma uitam aleator la filmulete pe YouTube si am descoperit o mai veche cunostinta: Captain Tsubasa, un joc unic, o combinatie intre un joc de fotbal si unul turn-based-strategy.
Si acum imi aduc aminte cat am jucat acest joc cand eram mic. Eram disperat dupa el. day dreaming

Prima data cand l-am descoperit nu mi-a placut deloc. Pentru ca era scris in japoneza si nu intelegeam nimic. Si la acest joc era chiar important sa intelegi ce scrie pe acolo.

Nu mai imi amintesc exact cum de am inceput sa il joc, probabil ca nu mai aveam nici un alt joc la dispozitie. Insa pana la urma am reusit sa descifrez scrisul ala dubios. Bine, nu am invatat efectiv japoneza, insa invatasem ca un anumit grupaj de viermisori inseamna dribring, altul sut, si tot asa.
Mai greu era cand, dupa fiecare meci castigat, primeai o parola.
Parola = un carnat de vreo 20-30 de caractere japoneze
Si trebuia sa ma apuc de pictat toate caractere alea daca vroiam ca a doua zi sa continui jocul de unde am ramas, si sa nu o iau din nou de la inceput.

Cred ca as avea chef sa il joc si acum, numai sa gasesc o varianta in engleza. Pentru ca nu mai am timp si rabdare sa descifrez iara vermisorii aia japonezi. shame on you
Cam asa arata jocul, daca sunteti curiosi:

, , ,
Un Comentariu
  1. danielmodern :

    A zis pe data de 24 septembrie, 2008

    salut
    daca vrei jocul in limba engleza cantacteazama aici daniel_modern_6250@yahoo.com


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*