zambesc.com RSS Feed

Capra si magarul

Cum probabil bine stiti atat capra cat si magarul sunt doua animale dragalase, mai ales magarul. Dar numele acestor animale este foarte des intalnit prin birouri, scoli sau alte institutii in care aceste doua animalute nu au calcat in viata lor.
Nu mi se pare corect sa fie comparat bietul magarus cu un handralau care nu are cei 7 ani de acasa, sau biata capra cu o ,, vedeta” buzata si siliconata de pe Dorobanti. Este foarte adevarat ca si capra are tate mari, dar sunt naturale, pe cand capra de Dorobanti e plina de plastic.

Atat capra cat si magarul daca ar fi mers la scoala sigur faceau o figura mai interesanta la bac, decat cei care s-au prezentat astazi la examen. In ceea ce priveste respectul, aceste doua animalute sunt cu siguranta mult mai respectuoase decat cei comparati cu ei, orice comparatie a unor semeni de-ai nostri cu aceste doua fiinte mi se pare total nedreapta,………….de fapt e o mare jignire atat pentru magarus cat si pentru capra.

, , ,
3 Comentarii
 1. Hain :

  A zis pe data de 29 august, 2011

  Saracele animale, ele nu au absolut nicio vina, vorba ta. laughing

 2. Crina :

  A zis pe data de 30 august, 2011

  Asa e! Nu mi se pare corect ca aceste 2 animalute sa fie ofensate prin comparatia exemplificata de tine. Subscriu!

 3. zoologika :

  A zis pe data de 30 august, 2011

  Animalele sunt tratate peiorativ de cand lumea. De cate ori nu auzi pe strada: Boule, esti vaca?, porcule, magarule etc?

  Faptul ca porcul si-a facut aparitia si in albia de porci unde se scalda vedetele nu e decat un efect natural.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*