zambesc.com RSS Feed

Canapele modulare

Probabil multi dintre voi ati auzit/vazut canapele modulare. Cel putin asta am crezut si eu pana nu demult, insa nu toate canapelele modulare sunt cu adevarat modulare. Am ajuns la aceasta concluzie dupa ce am vazut canapelele de la Feydom.

Cat de modulare sunt canapelele Feydom ?

In practica lucrurile stau total diferit de orice produs din gama care se doreste modular. Un coltar Feydom se poate transforma in pat, paturi. Coltar pe stanga , coltar pe dreapta, canapea mare, doua canapele mai mici. Sau versiunea de coltar care se transforma in pat matrimonial, doua canapele sau trei canapele. Toate acestea fara efort, fara bormasina si alte scule.

Produsele Feydom pot fi manevrate pana la urma si de un copil cu buletin happy. Acestea fiind combiinatile de baza, insa modularitatea e aproape infinita. Limita de combinatii pe anumite produse este de peste 100 de variante. Iar la toate acestea se mai pot aduga si alte elemente. Adica daca astazi nu avem buget sau spatiu, iar maine acestea nu mai sunt o problema mai putem comanda elemente. Se pot combina chiar si doua canapele modulare intr-o singura locatie, doar spatiu sa existe. Exista posibilitatea si unor combinatii de culoare, Feydom nu ingradeste imaginatia clientilor ci dimpotriva incurajeaza un design indraznet.

Calitatea canapelelor modulare Feydom

La acest capitol nu exista loc de interpretari, produsul este fabricat in special pentru piata germana. Iar rigorile nemtesti nu lasa loc de compromis. Toate produsele sunt conform standardelor germane, ceea ce nu este usor de satisfacut avand in vedere ca produsul are doua destinatii. Una cea de canapea, coltar si a doua de pat matrimonial. Cu alte cuvinte suportul pe care se va dormi va fi confortabil. Ba mai mult in compozitia suportului in afara bazei din lemn masiv vom avea un strat din spuma cu efect ortopedic, peste acesta un strat anatomic, iar inspre exterior stratul antitranspiratie. Cu alte cuvinte in structura unei canapele Feydom gasim si elementele unei saltele din gama premium.

Pret Canapele Feydom ?

Pretul, bugetul este important. Dar cel mai important aspect e sa facem un calcul corect. Ca idee in Romania canapelele modulare Feydom se vand undeva intre 30 si 40 % din pretul de magazine din Germania. La promotie o garnitura este in jur de 4000 si ceva de lei. Teoretic nu pare putin, insa o canapea banala cu trei locuri se vinde cu peste 2000 de lei. Iar canapeaua nu e nici pe sfert la niciun capitol. Si nu e vorba doar de dimensiuni si utilitate, in primul rand diferenta o face calitatea.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*