zambesc.com RSS Feed

Canapele modulare Feydom – Reducere istorica – 30%

Imi place mobilierul ,, inteligent”, pe langa functii, poate fi si economic. In ideea ca iti reimprospatezi decorul cu acelasi produs si asa scapi de tamtamul zilnic pe care il ai in casa pe tema schimbarii mobilierului. Pe piata gasim diverse canapele sub titulatura de canapele modulare, insa in realitate sunt destul de limitate.

Azi insa am descoperit intr-adevar niste produse care pot fi numite modulare fara a exagera. Practic este vorba de canapele care pot lua cel putin 10-15 forme fara prea mult efort. Adica fara interventia unui mester, ci pur si simplu manevre in sufragerie. Dincolo de acest lucru, canapelele de la Feydom, ca despre ei este vorba sunt total diferite din ceea ce am vazut pe piata. Calitate superioara, se vede de la distanta finetea detaliilor, ce mai, super calitate si functionalitate.

Din ce am inteles produsele nu sunt romanesti, ci de undeva din Serbia si se adreseaza preponderent pietelor din Franta si Spania. In Romania au patruns de curand, mai exact la Timisoara. In acest moment sunt de gasit in Centrul Comercial Kapa si Centrul Comercial Alfa din Timisoara. Iar in perioada 23.03 – 26.03 exista o oferta speciala, toata colectia Feydom este la -30% reducere. Reducerea este valabila in reteaua de magazine Partizan si respectiv la standul Feydom de la Romexpo Bucuresti.

Dincolo de oferta si alte cele pe mine m-a ,, vrajit ” sistemul ingienios al acestor produse. Nu sunt specialist in mobilier, dar am impresia ca produsele cu pricina sunt unice in acest moment. In afara de faptul ca iti poti transforma canapeaua in coltar pe stanga sau dreapta, in doua canapele si in multe, multe alte forme, sunt modele care pot lua forma unui pat de dormitor. In plus vorbim de spatii ingenioase de depozitare. Imaginiile de mai sus vorbesc de la sine.

In opinia mea canapelele au un singur dezavantaj, nu mai ai scuze atunci cand vine soacra la tine si tu ii spui ca nu ai unde sa o culci happy.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*