zambesc.com RSS Feed

Caminul SNSPA – Baneasa

Inainte sa ma prezint la concertul Maddonei, dar si dupa, mi-am facut de cap prin caminul SNSPA din Baneasa. Dupa 2 zile de locuit acolo am ramas cu ceva impresii. Impresii care pot fi utile pentru viitoare studente (sau studenti, dar mai rar) SNSPA si care isi vor dori un loc in acel camin.

Caminul e undeva la marginea Bucurestiului. Prin Baneasa. Bineinteles ca nu exista metrou pana acolo, dar exista autobuzul 301.
Din statia de autobuz (Apicola) trebuie sa mergi pe o strada foarte laturanica (Str. Biharia). Laturanica si pustie. Chiar si lunga. Apoi, ca sa fie distractia completa, mai trebuie sa strabati o straduta chiar mai laturanica, si mult mai pustie. Un gang de fapt.
Si ajungi la poarta principala. Bineinteles, nu puteau sa lipsesca cainii din peisaj. Multi caini. Ziua mai dorm. puppy dog eyes Noaptea, eu nu am avut curaj sa trec printre latraturile lor decat cu un taxi.

Caminul este situat in interioriul Grupului Scolar de Aeronautica Henri Coanda, deci imi imaginez ca e o placere sa treci zi de zi printre elevi de liceu plin de hormoni si cu tot felul de idei traznite.
Caminul SNSPA - Baneasa
Partea buna, legat de liceul respectiv, este ca prin curte se gasesc ceva epave de aeronave. Alaturi de care e ideal sa iti faci o poza cat mai sexi pe care apoi sa o pui pe HI5. Sa arati cum te-ai plimbat tu cu avionul. star

Cladirea in care se gaseste caminul e noua, renovata recent. Cu paznic la intrare. Bineinteles, daca iti e jena sa ii dai explicatii si sa te milogesti de el ca sa poata intra si amantul in camin, exista o usa laterala care e deschisa tot timpul si nu e pazita de nimeni. winking

Camerele sunt mari, spatioase, de 6 persoane. Exista un fel de bucatarie la capatul culoarului iar toaleta e „la comun”. Dusurile sunt spatioase, si incap lejer doua persoane in acelasi timp. Nu am incercat, dar la prima vedere as zice ca incap si 3 deodata, pentru cine are fantezii mai speciale. big grin Ca fapt divers, usile de la dusuri nu se pot incuia, ba chiar unele raman si intredeschise (nu bag mana in foc ca asa e in tot caminul, dar la etajul 3 asta era situatia).

Iar ca sa va simtiti excelent, cum caminul este situat chiar langa aeroportul Baneasa non stop aterizeaza si decoleaza avioane. Dar nu va panicati, va obisnuiti repede cu zgomotul.

Nu va panicati ! Pentru ca asta nu e singurul camin al SNSPA-ului. Cine nu e multumit de conditiile de acolo poate opta si pentru caminul din Complexul Cernica. Situat pe la vreo 10 km de Bucuresti.

, , ,
7 Comentarii
 1. Christian Malloni - Aqua ardiente | Zambesc :

  A zis pe data de 29 august, 2009

  […] Andrei in data de 29 August, 2009 Pentru relaxare, o melodie pe care am descoperit-o cat am stat in camin: Christian Malloni – Aqua […]

 2. aura :

  A zis pe data de 30 august, 2009

  sa stii ca exista si alte conditii in caminele din Romania…tu ai fost chiar norocos, pot zice….

 3. Andrei :

  A zis pe data de 30 august, 2009

  Evident ca intotdeauna se poate si mai rau. big grin

 4. arixa :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2009

  andrei ,ce eseu super ailaughing))))))))))))))!!! da un add la id asta sa vb. te pup !

 5. Alexandra :

  A zis pe data de 26 martie, 2011

  Nu am fost niciodata in caminul pe care l-ai descris atat de plastic. Dar trebuie sa remarc faptul ca povestioara ta nu pare deloc obiectiva. cat despre usa nepazita…sa inteleg ca nu era in timpul anului universitar. despre caini, ce ai vrea acum sa ii omoare paznicul de acolo? Despre strazile cat mai laturalnice, stiu cateva camine bine pozitionate, in schimb pretul pe luna este de 4,5 ori mai mult , pentru ca, exact, in istorioara ta ai uitat sa spui si cat costa pe luna acest camin. Si daca tot era atat de permisiv acest camin, de ce nu ai pozat ce era mai interesant: camera? Cu totii putem sa improscam cu noroi, asta e cel mai simplu lucru de facut winking .

 6. Anonim :

  A zis pe data de 13 mai, 2011

  Nu stiu de unde vii tu, dar Baneasa nu e la periferia Bucurestiului…cel putin nu zona aia a liceului.
  Legat de caini, cainii aia sunt acolo de muulti ani si nu cred ca au facut cine stie ce pt ca altfel iar fi luat de acolo, nu crezi?

  p.s Maddona se scrie de fapt Madonna!

 7. Ionut :

  A zis pe data de 24 februarie, 2014

  Dupa gardul liceului se afla complexul de birouri Metav.In acest complex,cand intrii,in capatul aleii principale,in corpul I la parter se aflca cantina Food Mood unde puteti servi masa de pranz compusa din supa,ciorba,felul 2 si salata …plus o cola,fanta sau sprite la doar 12 lei….Va asteptam cu drag!!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*