zambesc.com RSS Feed

Cafea aromata

Nu consum cafea, insa mai toti cunoscutii apreciaza gustul acestei licori. Nu stiu sa diferentiez cafeaua dupa miros sau alte caracteristici, dar este adevarat ca imi place sa miros cafea proaspat macinata. Am discutat astazi cu un coleg de breasla, care activeaza in zona publicitatii mari. Imi povestea ca s-a ocupat de productia unui spot publicitar pentru cafea. Ca la orice productie au primit produsul pentru filmat, in stare perfecta, mai mult chiar au primit ambalajul cafelei separat de produs.

Spre surprinderea sa ambalajul era gata aromat, mirosea a cafea, pe cand cafeau nu prea. ..Deci,pana la urma aroma cafelei nu e tocmai aroma, ci mai degraba un parfum sintetic cu care este impregnat ambalajul. Un brand nou de fapt nu e decat un nou parfum, boabele sunt aceeleasi dar la alt pret.
Nu m-ar suprinde daca maine am transforma apa in cafea doar cu ajutorul unui spray.

, , ,
10 Comentarii
 1. Pos :

  A zis pe data de 4 noiembrie, 2011

  Mie sincer imi place cafeaua…., dar momentan incerc ca mai reduc din ea…creeaza dependenta…

 2. ionix :

  A zis pe data de 4 noiembrie, 2011

  eu nu am voie cafea,
  mie imi place ciocolata calda

 3. Alina :

  A zis pe data de 5 noiembrie, 2011

  Nici eu nu sunt mare consumatoare de cafea , dar recunosc cafeaua buna dupa aroma, si nu cred ca este ceva sintetic ….

 4. Peter :

  A zis pe data de 5 noiembrie, 2011

  Sunt arome care inlocuiesc orice. Chiar si laptele poate fi „produs” doar din apa, colorant, arome, si adaus de proteine si un pic de grasime.

 5. Adrian-Calarasi :

  A zis pe data de 5 noiembrie, 2011

  Oamenii de stiinta americani au inventat inhalatorul de cafeina. Produsul poarta numele Le Whif si contine cantitatea de cafeina existenta intr-un singur espresso, mai exact 100 de miligrame. La dezvoltarea acestui produs a lucrat profesorul David Edwards de la Universitatea Harvard. Le Whif este comercializat la pretul de 3 dolari pentru o singura doza si 8 dolari pentru un pachet cu trei doze. Printre avantajele produsului se numara si faptul ca o „portie” de Le Whif contine numai doua calorii. Le Whif a fost realizat prin reducerea particulelor de cafea, astfel incat acestea sa poata fi inhalate. Produsul urmeaza sa apara pe piata din Marea Britanie in decursul acestui an. Astfel inhalatorul de cafea se alatura celui de ciocolata, aparut anul trecut.

 6. Yamasha :

  A zis pe data de 11 noiembrie, 2011

  eu nu beau cafea deloc…daca beau nu mai dorm 2 zile…asa ca…

 7. Laurentiu :

  A zis pe data de 12 noiembrie, 2011

  Depinde si de cafea…langa mine este o alimentara care importa cafea proaspata, in saci vidati…pati cand scoate tanti cafeaua si o macina pe loc, n-ai mai pleca de acolo!

 8. relansat :

  A zis pe data de 7 decembrie, 2011

  Nu obisnuiesc sa beau cafea. Dar presupun ca se aplica metoda ce a fost aplicata si la bere, si anume aromatizarea ei. Cat despre parfumul sintetic, pai ce mai e natural in zilele noastre?happy

 9. elton :

  A zis pe data de 9 martie, 2012

  Eu recent m-am lasat de cafea. Mai bine nu citeam articolul ca m-a apucat o pofta!

 10. Cat tine un expresor de cafea Bosch ? | Zambesc :

  A zis pe data de 30 august, 2013

  […] un produs pe care eu il credeam bun, chiar foarte bun. Adica un expresor performant, care macina cafea, are diverse functii, ba chiar se poate face si ceai, a costat undeva peste 2000 de lei. Expresorul […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*