zambesc.com RSS Feed

Cadouri fara costuri

Zilele trecute cautam un cadou pentru cineva, dupa mai multe vizite la mall am decis ca va fi un ceas. Am stabilit un buget, am ales un produs, cand sa platesc produsul era mult, foarte mult, sub buget. Adica mult prea ieftin. Stiu ca suna ciudat, insa uneori chiar conteaza sa fie ceva mai calitativ produsul pe care il daruiesti.

opinci maramures

Pe vremuri lucrurile stateau radical diferit, nu am trait perioada respectiva, dar poate ar trebui sa tinem cont si de alte vremuri cand alegem un cadou. Povestile auzite despre cadouri primite sau mai degraba aprecierile, par de domeniul fantasticului in aceste zile. In zilele noastre surprizele placute ale bunicilor ar fi considerate o jignire. Cineva povestea ca a primit o bucata de cauciuc din care si-a confectionat opinci, pana atunci umblase in ciubote de lemn. Opincile stiu cum arata, dar ciubotele din lemn habar nu am, sunt sigur insa ca nu sunt foarte commode. Sigur nu au nicio legatura cu pantofii nike sau adidas. O alta poveste auzita, lauda o masa cu cozonaci si alte bucate gustoase. Lucruri banale si neimportante pentru multi dintre noi in aceste zile. Personal nu am auzit pe nimeni din zilele noastre care sa laude un cozonac primit cadou acum 3-4 ani.

Ce cadouri fara costuri putem oferi ?

Nu o sa va sugerez sa va apucati de cioplit in lemn sau piatra si nici sa faceti opinci din anvelope. Si totusi cateva cadouri fara costuri se pot face si in zilele noastre, iata o lista :

Pentru pasionatii de muzica se poate face un colaj special, va ajuta internetul cu de toate.

Pentru pasionatii de jocuri lista e una interminabila, internetul e plin de jocuri, puteti alege jocuri online fotbal, jocuri cu masini, jocuri friv, jocuri fotbal. Copiati si voi niste linkuri si gata cadoul, vine mosul pe mail happy .

Iar daca prietenii vostri nu sunt pasionati de jocuri si nici muzica nu le place foarte mult, faceti un colaj cu momente comice. Cu acesta sigur nu veti da gres, mai toti gusta momentele umoristice.

Daca nu merge niciuna din variante, incercati cu o pereche de opinci, cu tocuri sa fie happy .

, , ,
Un Comentariu
  1. Juri :

    A zis pe data de 31 ianuarie, 2016

    Îmi place foarte mult să se joace cu prietenii în diferite jocuri. În osnomnom Prefer sport. Copiii, de asemenea, pot petrece ore joc aceste jocuri.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*