zambesc.com RSS Feed

Cadouri, cadouri, cadouri …

Eu mereu am avut o problema care poarta un nume simplu: cadouri. De cate ori trebuie sa iau un cadou cuiva nu am nici cea mai vaga idee la ce sa ma infig. Intreb, ma documentez, alerg prin magazine… si pana la urma ajung sa iau o chestie aiurea. Sau care nu trezeste deloc entuziasmul.

Iar atunci cand reusesc sa gasesc ceva de care sunt multumit si care are toate sansele sa trezeasca un pic de interes… se intampla ceva si nu mai apuc sa il ofer persoanei careia ii era destinat.

Cadouri
Cadouri
Cadouri

, ,
2 Comentarii
 1. Irina :

  A zis pe data de 19 iunie, 2009

  Buna,
  Cand mai ai astfel de dileme treci si pe aici: http://www.cadourimania.ro
  Sper sa te ajutam cu un cadou inedit pentru tine (uneori este bine sa-ti faci un cadou personal nu?)
  sau cu un cadou placut pentru o persoana draga tie. In plus nu mai risti sa se intample ceva si sa nu mai apuci sa il dai la timp. Il livram noi direct si bine happy

 2. Andrei :

  A zis pe data de 19 iunie, 2009

  S-a notat ideea. winking


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*