zambesc.com RSS Feed

Cabane, casute, case in copac

Va plac casele in pom ?..nu ma refer la casele care sunt ,, in pom ” din cauza ratelor la banca. Ci la casele, casutele, cabanele facute in copaci. Dincolo de dorintele copiilor de-a avea o casuta in copac, personal cred ca o casa in copac poate fi ceva deosebit si pentru oamenii maturi. Adica as prefera sa imi fac concediul, vacanta intr-o casuta in copac in locul unei cabane, hotel de la munte care nu imi poate oferi decat patru pereti din beton..prefer ceva rustic din lemn, intr-un loc deosebit. Iar o casa in copac intr-o padure poate fi ceva magic.

Nu reusesc sa inteleg de ce multi investitori in turism costruiesc blocuri la munte, cladiri care se potrivesc ca nuca in perete in peisaj in loc sa construiasaca cladiri care sa se integreze in peisaj, case din lemn rotund, cabane din lemn si piatra, sau chiar casute in copaci. Cu siguranta turistii, iubitori de natura ar aprecia mai mult astfel de locatii, decat ceea ce ne ofera mai toate pensiunile, hotelurile de pe la noi.

Sa nu mai vorbim de avantajele ca suprafata folosita, se poate construi pe teren accidentat, nu conteaza acest aspect. Singurul dezavantaj: e mai complicat cu incalzirea pe timp de iarna. Dar compenseaza extraordinar rezultatul, atat ca priveliste, cat si ca atractie. As dori sa imi petrec concediul intr-o astfel de locatie. Sper sa apara si pe la noi astfel de statiuni turistice, sau macar proiecte la scara mai mica.

, , ,
9 Comentarii
 1. Daniel :

  A zis pe data de 23 martie, 2013

  Subiectul in sine mi se pare interesant, imi aminteste de zilele cand visam sa pot scapa de tot felul de nebuni stand in pom.
  Insa lipseste ceva din acest post, cred ca pozele.
  O fi de la mine sau nu, insa cred ca ai un bugg, am dat click pe ele si nu imi incarca nimic, doar se schimba link-ul si nimic mai mult.

 2. dePop :

  A zis pe data de 24 martie, 2013

  Daniel @

  Nu iti afiseaza deloc pozele ?
  Am incercat pe doua calculatoare si e ok.

 3. Mihu :

  A zis pe data de 24 martie, 2013

  Ai facut vro schimbare?
  Acum se vad aproape toate pozele, infara de ultimele doua, ce se intampla de nu se pot vedea toate?

 4. dePop :

  A zis pe data de 24 martie, 2013

  Le-am urcat inca odata, am verificat pe mai multe calculatoare si merg toate, adica sunt vizibile, inclusiv ultimile doua.

 5. Ionut :

  A zis pe data de 26 martie, 2013

  Seamana destul de mult cu ce imi imaginam eu in copilarie referitor la casele in copac.

 6. Bogdan :

  A zis pe data de 28 martie, 2013

  Si eu sunt de parere sa construiasca casute in copac. Este altceva si sunt sigur ca au mai mult succes decat hotelurile. Nu am dormit niciodata intr-o casuta in copac. dar mi-ar face placere sa experimentez

 7. Mihaita :

  A zis pe data de 29 martie, 2013

  Sunt curios, scuze dar nu pot sa nu te intreb.
  Unde mai exact sunt aceste case, pe unde pot fi gasite astfel de case?
  Ma indoiesc ca pot vedea astfel de case in Romania mai mult deasta intreb.

 8. dePop :

  A zis pe data de 29 martie, 2013

  Mihaita @

  Casutele din imaginile de mai sus nu sunt din Romania, insa exista ceva si pe la noi, mai timid dar ceva este. La noi sunt mai multe probleme in ceea ce priveste astfel de pensiuni, gandeste-te ce ochii ar fece cei de la urbanism daca te-ai duce cu un astfel de proiect la ei, sau cei care iti dau aviz de functionare..dar pana la urma se poate insa un pic mai greu.

 9. Catalin Ivan :

  A zis pe data de 17 aprilie, 2013

  http:// www. harmonie.ro/#!cazare.html

  de vazut! happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*