zambesc.com RSS Feed

B.U.G. Mafia cu Jasmine – Cu talpile arse

In asteptarea albumului B.U.G. Mafia – Viata Noastra Vol. 2, a aparut pe internet B.U.G. Mafia cu Jasmine – Cu talpile arse.
Se anunta un album reusit.

, ,
5 Comentarii
 1. scufitzu :

  A zis pe data de 6 august, 2009

  rime de dragul rimelor, mesaj care putea sa incapa cam in 10 secunde, cam acelasi sound agresiv comercial care nu spune nimic. asteptam albumul de peste 10 ani poate se mai schimba cate ceva.in bine.

 2. Ana :

  A zis pe data de 7 august, 2009

  Bine, bine. Posibil ca mesajul sa poata fi zis in 10 secunde, dar cate nu pot fi spuse intr-un timp asa scurt si totusi toate ajung sa fie lungite la nesfarsit. Doar nu ai vrea sa se faca o melodie de 3 minute in care sa se bage la mesaje si povesti „de cartier” de sa’ti vina sa revi la petre ispirescu (a scris basme, pentru nestiutori)? Cat despre rime, ele se fac de dragu de’a fi rime si de dragul artei. Sper ca n’ai de gand sa spui ca asta nu e arta, avand in vedere ce notiune abstracta reprezinta acest cuvant.
  Astept si eu albumul. big grin

 3. Adriana @ Alcor Holding :

  A zis pe data de 7 august, 2009

  Cam proasta melodia, nu are nici un farmec.

 4. costi si mudava :

  A zis pe data de 9 august, 2009

  pizda pisa fani nr 1 bug mafia respect

 5. alyn :

  A zis pe data de 10 august, 2009

  E crima albumu asta numai ptr cei care cunosc muzica adevarata de cartier…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*