zambesc.com RSS Feed

Bucuresti, cel mai aglomerat trafic din Europa

Zilele acestea Bucurestiul a fost desemnat ca fiind orasul cu cel mai aglomerat trafic din Europa si pe locul cinci in lume. Ce mai, suntem de top. Problema e cauza care ne plaseaza in top, nu e vorba ca toti vor la noi si dam pe afara de turisti. Ci lipsa infrastructurii, gandirea haotica a celor care ar trebui sa gasesca solutii. Dar ce mai conteaza, suntem pe locul unu, asteptam medalia. Desi personal am impresia ca topul nu e foarte corect. Si aceasta din proprie experienta, pot spune ca in Bucuresti se circula ceva mai bine decat in Timisoara.

Evident Bucurestiul e mai mare, dar daca e sa ne raportam la orele de varf, la zona central, in Bucuresti lucrurile merg mai cu viteza. Vrei nu vrei, in intersectiile din Bucuresti e un politist care te indeamna sa o calci, chiar si atunci cand mergi cu 70 la ora intr-o zona cu limitare la 50 Km. In Timisoara nu se intampla asa ceva, ba mai mult ai semafoare din 100 in 100 de metri, limitatoare de viteza, radare fixe. Si vreo doi politi care se iau dupa tine, politia locala si politia adevarata.

Sunt sigur ca aceste probleme vor fi ,,rezolvate” de politicieni, dar doar in campania electorala. Nu mai e mult pana la alegeri, si parca o vad pe Firea ca promite o rezolvare in doua zile. Solutia e sigura si rapida,, doamna Firea v-a trage cateva fire, si asa bucurestenii se vor plimba pe firele suspendate ale doamnei Firea. Cat priveste Timisoara si domnul Robu va gasi o solutie rapida in ce priveste traficul din Timisoara. Foarte simplu, domnul Robu ii v-a cara pe timisoreni cu roaba, ca doar nu il doare gura sa promita. Si gata problemele cu traficul din Timisoara si Bucuresti.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*