zambesc.com RSS Feed

Bravo Elena, felicitari !

Este cazul sa o felicitam pe Elena…Care Elena ? Pai cum care ..Elena Basescu, Elena Udrea. Amandoua merita felicitari si aceasta pe bune. Eu unul ii admir pe cei care nu fac parte din vreo satra si fac copii. Jos palaria, mai ales Elena Basescu care este la alt treilea.

Oricum stam prost la natalitate, astfel ca orice barza e binevenita. Si daca restul lumii au lasat-o mai moale cu marirea familiei din cauze financiare, la voi Elenelor nu se pune problema de asa ceva.

Totusi ma ingrijoreaza un lucru, sper sa nu ii faceti politicieni pe urmasi. Nu de alta, dar parca e suficient cat ati furat voi de la noi. Acu sa fure si plozii vostri de la urmasii nostri ar cam fi prea mult. In rest sanatate si sarcina usoara si cat mai departe de politica, afaceri cu statul si alte cele…Stiti voi mai bine happy.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*