zambesc.com RSS Feed

Brad de Craciun la ghiveci pentru ca iubim natura – Oare o fi asa ?

In general frazele care au in compozitie cuvantul ghiveci, dar le lipseste cuvantul planta sau floare, anunta ceva mai putin placut. Adica anunta un ghiveci, mai de toate si toate praf, asta ca sa ne exprimam pe romaneste. Si totusi unii vor spune ca bradul la ghiveci este o exceptie.

brad de craciun la ghiveci

Adica doar iubitorii de natura vor face sacrificii sa nu-l omoare pe saracutul bradut, ci vor folosi de Craciun un brad la ghiveci. Bine si cei care se vor in trend, ca doar bradul la ghiveci este ceva la moda si e bine sa spui in gura mare pe unde apuci ca tu ai brad la ghiveci. Cel putin asta turuia o duduie pe la coada de la finante.

In realitate lucrurile stau taman pe dos, celebru bradut la ghiveci nu rezista. Si asta nu pentru ca l-ar fi arestat cineva si legat in lanturi, dupa cum se vede si in poza de mai sus. Ci pur si simplu se usuca datorita temperaturii din casa. Oricata apa i-ai da, bradutul nu rezista, decat daca in casa ai undeva sub 12 grade. Si cum in casa sunt intre 24 si 30 de grade, mai devreme sau mai tarziu bradul de la ghiveci se usuca.

Pana la urma toti brazii de Craciun mor, unii in ,, chinuri”, alti rapid. Asa ca daca ai curte planteaza-l acolo direct din ghiveci sau daca nu atunci dai pe plastic daca vrei sa te lauzi cat de mult iubesti tu natura.

, , ,
3 Comentarii
 1. escu :

  A zis pe data de 21 decembrie, 2014

  E bine totusi ca este legat cu un lant de stalp,sa nu care cumva sa fuga sau sa fie furat laughing
  Lasand gluma la o parte, la fel cum ai spus si tu, bradul la ghiveci nu rezista la temperaturile „in-door” ,mai bine unul mai „batran” si rezistent big grin

 2. Yamasha :

  A zis pe data de 22 decembrie, 2014

  am vz ca pe facebook a inceput trendul asta… sa ai brad in ghiveci.
  noi am luat artificial. Se scutura in fiecare an, dar… inca arata bine.

 3. sign :

  A zis pe data de 3 ianuarie, 2015

  da laughing) iubim maxim natura, ma bine unu artificial decat sa tai un copoc sa ma uit la el cum se usuca dupa…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*