zambesc.com RSS Feed

Bonus de la trafic.ro

Cum stiam ca de la anu va trebui platita o taxa catre trafic.ro (de 10 euro), m-am uitat sa vad cum se plateste. Si pana cand.
E, si asa am descoperit ca baietii de la trafic.ro au introdus un mic bonus: Programul de Fidelitate

Din 4 ianuarie 2010, statisticile specializate trafic.ro: my trafic, influenta, atentie, continut, referer, cuvinte cheie etc. vor putea fi accesate numai pe baza de abonament. Toate site-urile inscrise in trafic.ro anterior datei de 23 ianuarie 2009 beneficiaza de Programul de Fidelitate* .
*Programul de Fidelitate presupune acces gratuit la statisticile specializate pentru o perioada egala cu jumatatea timpului petrecut in trafic.ro de la data inscrierii. Pentru site-ul www.zambesc.com aceasta perioada este egala cu 345 zile.

Asa ca pana la data de 28-11-2010 nu trebuie sa platesc nimic. whew

,
3 Comentarii
 1. Ricardo :

  A zis pe data de 18 decembrie, 2009

  te-ai scos talk to the hand

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 18 decembrie, 2009

  Atata timp cat nu trebuie sa dau bani, e de bine. tongue

 3. Ion :

  A zis pe data de 21 decembrie, 2009

  Trafic e doar pt Top ! Folosesti Google Analytics daca vrei statistici exacte, sau un serviciu gratuit gen WTA.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*