zambesc.com RSS Feed

Boii stiu sa citeasca ?

Nu m-am intrebat niciodata daca boii stiu sa citeasca, insa astazi mi-am pus aceasta intrebare dupa ce am dat peste pancarda din imaginea de mai jos.

timisoara gunoi

In mod normal boul este bou pentru ca ii lipseste ceva. Altfel nu ar fi bou ci taur, la fel si in cazul boilor cu doua picioare. Doar ca acestora le lipseste o bila si nu doua. Lista cu lipsurile este extrem de lunga si nu vreau sa intru in amanunte. Insa ma intorc la prima intrebare: boii stiu sa citeasca ?

Daca boii ar stii sa citeasca atunci nu cred ca ar face gramezi de gunoaie la 5 minute de centrul orasului Timisoara. Nu e vorba de o locatie, ci aproape la ficare colt de strada dai peste o gramda de gunoi, desi mai toti avem tomberoane obligat fortat de la primarie si e normal pana la urma sa fie asa. Personal am constatat un lucru: daca pe o strada locuiesc romi atunci undeva in zona este si o gramada de gunoi. Nu am nimic cu tiganii dar asta e realitatea. Bogati, saraci, lor li se pare o ,,infractiune” sa foloseasca, plateasca, tomberonul. De ce ?… Habar nu am. Pana la urma astfel de pancarde nu cred sa ajute la ceva, sunt sigur ca mai toti boii nu stiu sa citeasca.

Totusi ceva solutii ar fi. Iata cateva strategii, campanii, pe care ar putea sa le foloseasca Primaria Timisoara :

Varianta I :

Daca arunci gunoiul la tomberon poti castiga un concert din partea lu” Guta la o inmormantare.

Varianta II :

Intr-un tomberon va fi amplasat Adi Minune, iar daca ai norocul sa arunci ceva in tomberonul acela, Minune va scoate capul din tomberon si iti va face o dedicatie fara numar. Daca arunci pampers la tomberon trebuie sa fie legat bine, altfel s-ar putea sa il doara capul pe Minune si nu inima .

Varianta III :

Foloseste tomberonul si Primaria Timisoara te premiaza cu o cravata de aur care se va potrivi de minune cu ghiulul si dintii tai.

Pentru eficienta maxima ar trebui folosite toate cele trei campanii, iar mesajul trebuie obligatoriu sa fie cantat de Guta sau Minune. In scris nu va da rezultate.

,
2 Comentarii
 1. iova :

  A zis pe data de 13 august, 2015

  Am ras cu lacrimi citind articolul tau! Bravo!
  Sustin ideea ta de campanie cu manelistii laughing)))))))))

 2. Kendall :

  A zis pe data de 14 august, 2015

  Bou e ăla care aruncă gunoiu’ acolo, sau cel care a scris „anunțul”? big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*