zambesc.com RSS Feed

Blink Lux, cea mai neserioasa spalatorie auto din Timisoara

Sunt multe spalatorii auto in Timisoara, concurenta mare si cu toate acestea, pe unii ii dor in cot de clienti. Cu alte cuvinte mergi la spalatorie, lasi masina la spalat ti se spune sa revi peste o ora. Iar peste o ora si ceva, masina tot in faza fara dus o gasesti. Doar s-au sinchisit sa o mute un pic mai incolo, probabil ii incomoda. Ii intreb de ce m-au sarit la spalat, iar cucoana imi mai trage si o minciuna ca erau altii inainte, desi era singura masina in asteptare.

In fine nu este prima data cand mi se intampla, culmea e ca tot la spalatoria Blink Lux am mai primit acest ,, premiu ”. Au mai procedat asa si in trecut, e un obicei in a grabi in fata masinile pretenarilor, de parca spalatoria ar fi un club cu circuit inchis. Penibil pana la urma, probabil a fost un ,, premiu” masina mea era clientul cu numarul 100 si urma sa o spele ploaia, doar ca a avut ceva intarziere. Si aceasta din cauza unui nor care s-a imbatat.

In concluzie daca vrei sa iti speli masina, evita spalatoria Blink Lux situata vis-a-vis de cimitirul din Calea Sagului. Cei de la spalatoria Blink Lux sunt foarte ocupati si nu au timp de clienti.

Un Comentariu
  1. David :

    A zis pe data de 1 iunie, 2017

    Cam așa e ,,sistemul” cand afacerea e prost făcută. Mai devreme sau mai târziu nu va mai merge, iar cei care au mică afacere nu vor știi de ce nu le mai merge.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*