zambesc.com RSS Feed

Black Friday sau doar tam, tam ?

In general cand vine vorba de evenimente imprumutate de fiecare data aceastea sunt personalizate in varianta romaneasca. Uneori e un lucru bun, alteori lucrurile deviaza serios de la ceea ce ar trebui sa fie. Black Friday a deviat de tot pe la noi si nu doar prin mutarea in calendar. Ba chiar as spune ca a deraiat in comparatie cu ce se intampla la ,, mama lui acasa „. Cu alte cuvinte extrem de putine firme chiar aplica ,,reteta” Black Friday, insa mai toate intra in joc.

black friday

In afara de cateva firme de electronice si cativa producatori locali mai nimic nou sub soare. Reduceri obisnuite, preturi umflate si dupa usor taiate, marketing romanesc si ieftin in acelasi timp. Iar pe langa toate acestea aproape fiecare dintre noi s-a pricopsit cu cateva ,, kilograme de spam” pe mail, ca doar e Black Friday si se poarta.
Personal am urmarit cateva magazine online care vand ceasuri, insa mai nimic. Doar cateva modele ,, antice” si depasite usor reduse, in rest pauza.

Astept sa treaca Black Friday, poate dupa vor veni si reducerile de preturi happy .

Pe de alta parte ne putem lauda ca avem Black Friday tot anul. Si nu gresesc deloc cand spun acest lucru. Mai toti politicienii retinuti au avut parte de taieri din pedeapsa si asta nu doar intr-o zi de vineri s-a intamplat. Si altii au avut parte de taieri, reduceri. Sigur, s-au redus salariile. In Romania Black Friday e non – stop happy ….Ce noroc pe noi silly .

, ,
2 Comentarii
 1. trenda :

  A zis pe data de 20 noiembrie, 2015

  Intr-adevar, in Romania este Black Friday non – stop. happy !
  Cum se spune: „ca la noi la nimenea” ! happy

 2. Marius :

  A zis pe data de 21 noiembrie, 2015

  am vz multi la emag care au tipat de preturi. usor, usor se educa lumea…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*