zambesc.com RSS Feed

Biserica Ortodoxa nu suporta concurenta

Mai pe scurt nu presteaza servicii in cimitirele private, pai cum ei sa munceasca la concurenta..Nu stiam ca biserica umbla doar dupa bani, eu ma gandeam ca vor sa ne duca in Rai. Dar se pare ca nu e asa, cel putin asta a confirmat Mitropolia Moldovei. Daca vreti sa ajungeti in Rai este obligatoriu sa cumparati lumanari, icoane autorizate, si bineinteles sa popositi in final in cimitirul bisericii si nu cumva intr-unul privat.

Ca altfel va treziti ca sunteti la Poarta Raiului iar Sf. Petru va cere autorizatia de la lumanari, icoane, daca v-ati facut norma de pupaturi la racla, taxa la biserica, etc. Daca nu aveti toate acestea in regula…. adio Rai.

Ma intreb popii astea unde merg in final ….. in Rai nu prea ii vad.

, , ,
8 Comentarii
 1. Laurentiu :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2013

  Biserica…. m-am abtinut sa injur, nu ca as crede un Dumnezei, pentru ca nu acceptai commentul.

  Se spune despre mafie ca face ca drege, se spun nume de benzi, mafioti, etc. dar de biserica nu se zice nimic. Nu se zice nimic de faptul ca Papa este cel mai mare manipulator. Nu se zice de faptul ca biseria este un mod legal de a fura si de a prosti lumea.

  Bah, atunci cand o sa il vezi pe Mos Craciun poti sa crezi in Dumnezeu.

 2. dePop :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2013

  Biserica sau o mare parte din ceea ce inseamna biserica s-a indepartat de Dumnezeu, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa credem in Dumnezeu.

  Pana la urma vorbim de cea mai ,, legala’’ structura care ne goleste buzunarele, ce mai…. cea mai mare organizatie mafiota din Romania.

 3. Joanna :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2013

  Asta chiar m-a facut sa zambesc! laughing

 4. Joshua :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2013

  Este foarte adevarat ceea ce ai scris ,dar totodata si foarte trist ceea ce se intampla ! sad

 5. Ana- :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2013

  nu suport discutiile legate de Biserica, pt ca nu mi se pare ca au legatura deloc cu Dumnezeu…eu cred, dar altfel…

 6. Octavian :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2013

  destul de trist..

 7. Ovidiu :

  A zis pe data de 26 ianuarie, 2013

  Fac si ei un ban cinstit! big grin

 8. Igor :

  A zis pe data de 15 februarie, 2014

  Buna ziua!
  Eu din Vest Ucraina,Igor,ortodox crestin,monarhist,a cauta Adevarat Ortodoxie,a parasi eretic Moscovei patriarhat. Din greu a gasi in Ucraina Adevarat Ortodoxie. Pot sa va rog pentru pomenirea mortilor familia mea decedat, botezat in Ortodox Biserica in Chernivtsi(Chernautsy) regiune pina la Prim Mondial Razboi(Ioann,Dmytrij,Stepan,Olena) and my father Svyatoslav?
  Va rog sa primiti scuzele mele pentru prost proprietate romanesc facultatea de a vorbi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*