zambesc.com RSS Feed

Bife – Targ mobila, saltele si decoratiuni

Zilele acestea am fost prezent la targul de mobilier, saltele si decoratiuni de la Romexpo. La vestitul deja BIFE-SIM, fiind deja la a patra prezenta consecutiva, imi permit sa fac o comparatie, iar evenimentul din acest an l-as cataloga ca fiind cel mai slab.
targ-mobila-bife
Si aceasta din mai multe perspective:

– Vizitatorii mai putini decat in anii precedenti.
– Mai multi revanzatori decat producatori.
– Promovare slaba a evenimentului.
– Romexpo inchidea portile atunci cand navaleau vizitatorii, adica la ora 18.

bife-2017

Cat priveste expozantii, cam tot aceeasi cu aceleasi lucruri, foarte putine noutati. Iar in ce priveste ,, mutrele noi”, mai toti revanzatori, prea putin producatori sau unici importatori ai unor produse. Practic puteai gasi acelasi produs sub trei ambalaje diferite, expus pe trei tarabe diferite. Pana la urma mai totul este comert si atat, grav e ca unii habar nu au ce vand.

bife-2016

romexpo-targ-mobila

In concluzie nici Targul Bife nu mai e ce-a fost…Poate la anul vom avea un BIFE 2017 mai reusit, sau cine stie….Poate fac organizatorii o intelegere cu OLX si nu o sa mai tina targul la Romexpo, ci se va expune marfa online pe OLX happy .

, , ,
Un Comentariu
  1. Adi :

    A zis pe data de 23 septembrie, 2016

    NU AM VAZUT REDUCERI LA MOBILA, … CA LA ALTE TARGURI DE PROFIL


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*